Bomba anului in showbiz! None de la Puterea Dragostei s-a combinat cu Loredana Chivu. Imagini exclusive

None și Loredana Chivu formează cel mai nou cuplu din showbiz! Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat cu blonda sexy într-un club de fite.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan, M.B.

fara descriere

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc a făcut furori într-un club din Capitală. Este vorba despre None, cel mai râvnit burlac de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu.

Deși Mădălin None nu și-a găsit jumătatea în cadrul emisiunii la care a participat, el a câștigat inimile a zeci de mii de spectatoare. De departe, însă, cea mai de preț cucerire este cea a uneia dintre cele mai sexy blonde din lumea mondenă din România, Loredana Chivu. Ei au fost surprinși într-un local de fițe din București și imaginile tandre cu cei doi vorbesc de la sine.

fara descriere

În club Loredana Chivu a apărut îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă. Salopeta mulată îi punea în valoare silueta perfectă, așa că este lesne de înțeles că Mădălin None a fost captivat de frumusețea ei.

Loredana Chivu este o femeie împlinită și fericită

Lorenadana Chivu a fost de multe ori ținta răutăților celor din jur. Anul acesta ea a împlinit vârsta de 29 de ani și a spus că a ajuns într-un punct al vieții ei în care nu se mai lasă afectată de părerile negative ale celorlalți.

"De-a lungul timpului am învăţat ce mă face pe mine fericită şi împlinită. E mai bine să-ţi ţii viaţa personală pentru tine, pentru că sunt oameni care mă plac, sunt oameni care nu mă plac şi oamenii rău au de obicei tendinţa să strice. Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai doresc să stârnesc vreo invidie. A fost o greşeală din partea mea, o greşeală din care am învăţat. Învăţ din greşeli şi iau cu mine doar partea bună a lucrurilor.
Atâta timp cât eu sunt fericită şi împlinită, restul nu mai contează. Trebuie să ştim să apreciem clipele de fericire pe care le trăim, să le trăim cu intensitate", a mai spus Loredana Chivu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate