Bomba anului! Loredana Chivu împreună cu Hamude în Germania! Ce caută diva blondă cu îndrăgitul concurent de la Puterea Dragostei

Combinatie fatală. Loredana Chivu si Hamude de la Puterea Dragostei, impreună în străinătate. Care este motivul pentru care cei doi vor apărea împreună în public.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere

Românii din orașul german Ulm vor avea parte, în weekend, de o surpriză de proporții. Pe scena unui club celebru din localitate vor urca, împreună, Loredana Chivu si Hamude de la Puterea Dragostei. Barbatul a fost invitat, in calitate de solist, să susțină un concert în local, în timp ce Loredana se va undui pe ritmurile muzicale.

Interesant este faptul ca Hamude îl înlocuiește la acest spectacol pe Jador. Potrivit unor postari făcute pe site-ul clubului, acesta fusese "tocmit" inițial să cânte aici împreună cu DeSanto, însă, din motive care nu au fost comunicate publicului, cei doi nu și-au mai putut onora "cântarea".

fara descriere

Organizatorii s-au repliat, însă, repede și au apelat la serviciile artistice ale lui Hamude, care, în ultima vreme se bucură de mare succes, odată cu lansarea clipului piesei "Gloante Oarbe". Hamude va urca pe scena clubului din Germania alături de Bogdan Artistu.

 

Se pare că Hamude gustă din plin din cupa celebrității, după participarea, în două reprize, la competiția Puterea Dragostei, cel mai urmărit reality-show matrimonial din România, emisiune de succes difuzată de Kanal D.

Loredana Chivu împreună cu Hamude în Germania!  Cei doi vor participa la un spectacol

Nu de alta, dar concertele par să se țină lanț. El "a fugit" și weekendul trecut din casa Puterea Dragostei pentru a onora un spectacol! Tânărul a mers la o petrecere unde a cântat alături de orchestra sa. Hamude a cântat împreună cu Nikolas Sax într-un local, la o petrecere de botez.”Bună seara. Vrem să facem și noi un program scurt. Două minute. Cadou pentru Marius și Antonia, botezata. Ne cerem scuze, suntem un pic obosiți, pentru că venim după un drum foarte lung”, a anunțat invitații Hamude.

Citeste si: Hamude a părăsit „Puterea dragostei”: „Am hemoragie internă, medicii au spus...”

Citeste si: Hamude pune lucrurile la punct la Puterea dragostei după eliminarea din casă! Motivul real pentru care nu se poate cupla Deea!

Citeste si: Șoc! Unde a dispărut Hamude?!Motivul pentru care bărbatul a lipsit câteva zile de la Puterea dragostei! Pleacă de tot din show? EXCLUSIV

Citeste si: Șoc! Unde a dispărut Hamude?!Motivul pentru care bărbatul a lipsit câteva zile de la Puterea dragostei! Pleacă de tot din show? EXCLUSIV

Hamude este nevoit să plece de la „Puterea dragostei”, cu doar câteva zile înainte de marea Finală. Concurentul a explicat ce s-a întâmplat cu el în ultimele zile și de ce trebuie să plece urgent.

„Am o problemă de sănătate. Dacă se poate și dacă îmi dați voie. Ca să știe toată lumea, am fost trei zile la spital. Mi s-a descoperit că am hemoragie internă și că am un hematom și dacă nu se rezolvă se va agrava”, a spus Jador.

„Ne strângem mâna și ne luăm la revedere. Sunt probleme de sănătate cu care nu ne putem juca”, a spus și Andreea Mantea, care i-a întrebat pe concurenți ce părere au despre eliminarea din concurs a lui Hamude. Pentru că este o problemă de sănătate, Hamude nu va fi descalificat.

Ce sfat le-a dat Hamude colegilor săi și viitorilor concurenți

Prima oară am spus că nu m-aș mai întoarce. Oarecum, văd această casă ca pe o a doua casă. Concurenții din sezonul al doilea ar trebui să prețuiască mai mult această ședere aici”.

Pe de altă parte, Loredana Chivu a intrat în atenția fanilor emisiunii Puterea Dragostei odată cu cuplul pe care l-a format cu None, și el fost concurent în emisiunea-fenoment. Din păcate, dragostea celor doi a fost una cu năbădăi, ei despărțindu-se după câteva săptămâni de relație.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate