Bomba anului! S-a împăcat cu ea doar ca să o înșele! Philip, prins în timp ce o săruta pe altă femeie, nu pe Berna de la ”Puterea Dragostei! Video exclusiv

Relația dintre Philip și Bernadett de la ”Puterea Dragostei” trece prin cele mai grele momente cu putință de până acum, el fiind surprins în timp ce, într-un club din București, avea ”plăceri vinovate” în compania unei alte femei.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Zilele trecute, între Berna și Philip de la ”Puterea Dragostei” părea că lucrurile s-au mai așezat și, după zeci de declarații de dragoste făcute la distanță, cei doi au decis să își mai dea o șansă.

 

Doar că, pare-se, șansa pe care Bernadett i-a acordat-o bărbatului care o ceruse în căsătorie încă din casa ”Puterea Dragostei” a fost irosită de acesta. NU de altceva, dar, în weekend, Philip a decis că are nevoie de o seară de distracție, motiv pentru care a mers, singur, la o petrecere. Dar chiar dacă a ajuns acolo singur, Philip, după ce abia se împăcase cu Bernadett de la ”Puterea Dragostei” nu a putut să petreacă prea mult timp fără o domnișoară alături. Așa că, mânat de la spate de ”curiozitate”, dar și de ceva gânduri necurate cu privire la obligațiile pe care le are cineva când este implicat într-o relație a călcat strâmb.

Philip
Philip, in compania altei femei in timp ce credea ca Bernadett nu va afla de aventura lui

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Foarte strâmb, am putea spune chiar, dacă urmărim cu atenție imaginile care au intrat în posesia WOWbiz.ro, având în vedere că, pe ele, se poate observa cum Philip este suspect de apropiat de o altă domnișoară – încă neidentificată – pe care pare să o sărute la un moment dat. Și, cu siguranță, domnișoara cu pricina nu este logodnica lui, frumoasa Bernadett, semn că împăcarea lor a fost doar una în care Philip și-a dorit să aibă o ”plasă de siguranță” în cazul în care la petrecerea la care a participat

nu ar fi reușit să își găsească o altă domnișoară.

 

Bernadett și Philip de la ”Puterea Dragostei”, despărțiri pe bandă rulantă și împăcări pasionale

„Niciodată nu mi-a plăcut să o văd că plânge, mai ales când știu că e din vina mea. Îmi e greu și mie cu greul ei. Și eu o iubesc din toată inima mea, cum n-am iubit pe nimeni. O iubesc mai mult decât îmi iubesc familia. Sufăr și eu cu ea. Dacă începe să plângă, plâng și eu cu ea. Dacă o văd supărată și eu sunt supărat.

Multă lume nu înțelege că eu chiar o iubesc. Ne iubim mult, doar că avem unele chestii mici, copilăroase. Mi se pare copilăresc rău să fii geloasă din nimicuri. I-am explicat că nu e ok, avem o vârstă, suntem persoane publice și nu e frumos să refuzăm pe cineva când facem poze.(...) Iubito, să știi că eu te aștept acasă. Te voi iubi mereu, așa cum ești, numai să schimbi geloziile la tine. O să plănuim nunta aia, o să avem cei mai frumoși copii. Te iubesc mult de tot”, a declarat Philip de la Puterea Dragostei, iar Bernadett i-a replicat pe măsură, recunoscând că îl iubește și că îl vrea de bărbat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Berna și Philip de la Puterea Dragostei, primele declarații după împăcare: „Un copil ar schimba multe”

Fostul își va da pumni că nu o mai are! Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, decizie clară cu privire la bustul ei! ”Philip o să moară de ciudă”

Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au împăcat? Adevărul despre întâlnirea lor din miez de noapte: „Totul sau nimic”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies