Bomba asta sexy susține că e concurentă Puterea Dragostei Sezon 2! Raluca are un mesaj pentru susținători

Raluca, o tânără care susține că va fi concurentă la Puterea Dragostei în cel de-al doilea sezon are un mesaj pentru susținători.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Raluca ar fi una dintre concurentele ce vor intra în cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei, care va începe în data de 15 iulie 2019. Bruneta, o adevărată bombă sexy, are deja un mesaj clar pentru susținători. Posibila concurentă în sezonul 2 Puterea Dragostei dă dovadă deja de un caracter puternic, căci a ținut să le transmită viitorilor susținători un mesaj important, și anume să nu fie etichetată într-un anumit mod în spațiul virtual, pe rețelele de socializare, înainte de a fi cunoscută.

Citeste si: Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală! "Cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți mai puternică"

Citeste si: Hamude a fugit de la Puterea Dragostei în weekend! Unde a putut să se ducă și ce a făcut concurentul

Citeste si: Postarea deocheată a lui Culiță Sterp care a atras atenția: "Când îți întrebi iubita ardeleancă dacă are chef de sex"

”Buna seara, am hotărât să mă prezint în fața voastră, deoarece voi fi una din următoarele concurente din sezonul 2. Îmi doresc un singur lucru, să nu vă apucați să mă jigniți în diferite grupuri sau chaturi în mod gratuit, sau să mă etichetați în diferite feluri înainte de a mă cunoaște. Seară bună să aveți 🤗 Cu drag, Raluca”, este mesajul transmis de brunetă.

Sâmbătă, 13 iulie, de la 15:30, va fi difuzată Gala Finală a primului sezon „Puterea Dragostei”, urmând ca al doilea sezon al show-ului să înceapă luni, 15 iulie. Acesta va putea fi urmărit de fanii emisiunii șase zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 11:00 si 17:00, și în fiecare sâmbătă, de la 15:30.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate