BOMBA! Audieri intr-un dosar in care Adrian Sarbu este suspectat de evaziune fiscala! Lucian Mindruta apare si el in dosar

Probleme cu legea pentru Adrian Sarbu si angajatii sai.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit unor surse din cadrul trustului Mediapro, citate de Romania TV, Mindruţă a fost chemat miercuri dimineaţa la sediul poliţiei, acolo unde ar fi fost prezent Cristian Tudor Popescu.

fara descriereAutorităţile au declanşat o anchetă de proporţii, cel puţin 700 de foşti sau actuali angajaţi ai grupului de presa Mediafax fiind interogaţi la Inspectoratul General de Poliţie din Bucureşti. Oamenii se tem pentru viitorul lor şi al familiilor, angajaţii picând la mijloc între interesele financiare ale lui Sârbu şi legislaţia statului român. Aceasta este informatia pe care o prezinta site-ul Activenews si care daca se adevereste va arunca-n aer societatea romaneasca.

"Un nou dosar este pe cale sa arunce în aer lumea politică din România. Protejat ani la rând de catre toate guvernele care s-au perindat la conducerea ţării din anul 1995, Adrian Sârbu se confruntă în aceste zile cu mari probleme. Omul de afaceri este suspectat de evaziune fiscală, după ce ar fi eludat statul prin mai multe firme.", se scrie în mass-media.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate