Bombă! Ce se petrece, de fapt, între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! ”Între ei au fost momente fierbinți”

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă par să fi luat o decizie cât se poate de ”interesantă” în timpul emisiunii Ferma la care concurează.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Despărțiți la începutul emisiunii, Brigitte fiind în echipa Fermierilor, iar Florin Pastramă în cea a ”Bandiților”, de curând, cei doi s-au reunit într-o situație dictată de împrejurări. Și, pare-se, ”le-a priit” revederea la maximum.

Citeste si: Logodnicul lui Brigitte Năstase, foc și pară după ce a văzut scenele sexy cu Florin Pastramă: „Sunt scârbit”

Citeste si: Raluca Podea dă de pământ cu Florin Pastramă, aflat la „Ferma”: „Josnic și ieftin”

Citeste si: Raluca Podea, pusă la pământ de probleme! A ajuns la spital, în perfuzii

Telespectatorii au avut parte, în cele mai recente episoade din Ferma de imagini cât se poate de controversate ale căror protagoniști sunt Florin Pastramă și Brigitte Sfăt. Astfel, eliminată din Fermă, la duel, Brigitte ajunge la cabana Bandiților, loc în care este preluată de fostul logodnic al Ralucăi Podea care, parcă uitând de fpatul că îi declara dragoste Onielei, se ”reorientează” spre mai experimentata vedetă TV. Și, evident, nu au lipsit scenele incendiare, presărate cu erotism, un moment în care curtezanul Pastramă se aşază peste fosta nevastă a lui Ilie Năstase ca să îi facă masaj, îşi spun vorbe şoptite, se tachinează, îşi spală hainele reciproc sau dorm îmbrățișați.

Dar asta e doar ce se vede la televizor! Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat, din surse sigure, că, de fapt, relația lor este mult mai strânsă decât s-ar putea crede, cei doi flirtând tot timpul. ”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți...”, ne-a spus sursa noastră, implicată în emisiunea Ferma.

De altfel, înainte de a intra la  Ferma, între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au apărut primele ”scântei”. Astfel, concurenții adunați la o masă, într-un restaurant din București, au asistat siderați la comportamentul lui Florin Pastramă față de Brigitte. Astfel, la un moment dat, a ajuns să stea, la masă, alături de Brigitte Sfăt, iar atunci a început o adevărată nebunie, Florin Pastramă, pe atunci logodnicul Ralucăi Podea, agasând-o pe Brigitte Sfăt cu tot felul de propuneri, care mai de care mai directe. Astfel, Jorje, pe vlogul lui, a publicat imagini explicite cu felul în care Florin Pastramă încerca să o înghesuiască pe Brigitte Sfăt și cum o hărțuia cu întrebări cu privire la o posibilă relație între ei doi, fosta soție a lui Ilie Năstase încercând, prin diverse metode, să nu mai fie ținta avansurilor logodnicului Ralucăi Podea.

Evident, indiferent de cum aborda situație, fie în glumă, fie prin refuzuri directe, fie prin tot felul de eschive delicate, Brigitte Sfăt nu a reușit să îl liniștească pe Florin Pastramă, acesta începând să îi promită inele de logodnă de 50.000 de euro, ridicând, la un moment dat, ștacheta la 100.000 de euro. Iar dacă pe atunci Brigitte încerca să îl refuze delicat, se pare că aventura din Fermă i-a apropiat suficient pentru a nu îl mai refuza, ba chiar dimpotrivă...

Florin Pastramă, părăsit de Raluca Podea printr-un mesaj publicat în exclusivitate de WOWbiz.ro

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, plângând de rușine și de supărare, Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: