Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique

Sport

Bombă cu ceas! Shakira, înșelată de Pique nu doar cu Clara Chia! ”M-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu”. Cine e femeia celebră care l-a vrăjit pe fostul star al Barcelonei

Adevărul despre infidelitățile lui Pique din perioada relației cu Shakira iese la suprafață pe zi ce trece, iar ultima bârfă, cea în care fostul star al Barcelonei se interesa de dimensiunile fundului unui cunoscut model brazilian, Suzy Cortez, parcă le întrece pe toate

Gerard Pique se dovedește a fi un mare iubăreț! Bărbatul, care până de curând părea un exemplu de fidelitate într-o relație, o păcălea pe Shakira ori de câte ori îi cădea cu tronc o femeie.

Shakira l-a părăsit pe Pique după 12 ani de relație, din cauza infidelităților aflate și, în special, al relației lui cu Clara Chia

Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație și doi copii împreună.

Motivul a fost legat de infidelitatea fostului star de la Barcelona peste care artista nu a putut trece. Legătura lui cu Clara Chia Marti și felul în care amantlâcul s-a derulat pe o perioadă de câteva luni bune au determinat-o pe artistă să plece din viața bărbatului pe care îl iubea la nebunie.

Deși a durut-o și a plâns cu lacrimi amare, Shakira nu a putut închide ochii că a fost înșelată cu o femeie mult mai tânără, și „sub nivelul ei”, așa cum a spus mereu artista în interviurile date după despărțire.

Au urmat multe șicanări dure, ba chiar cântăreața a scos o piesă în care l-a atacat cu toate armele pe tatăl băieților săi, și a dorit să îl arate lumii întregi așa cum era el cu adevărat, adică...un om ascuns.

Gerard Pique și Shakira

Gerard Pique și Shakira

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Shakira l-a dat uitării pe Gerard Pique! S-a îndrăgostit de Lewis Hamilton? Ce spune presa internațională: ”Ieșirea la plimbare pe mare a venit la scurt timp după ce s-au întâlnit la restaurantul Cipriani”

Suzy Cortez, un celebru model brazilian, fosta Miss Bum Bum l-a dat ”pârât” pe Pique! ”Mi-a cerut numărul de telefon și mi-a trimis un mesaj”

Clara Chia nu a fost însă singura femeie care i-a atras atenția lui Pique. În urmă cu puțin timp, Suzy Cortez, un celebru model brazilian, fosta Miss Bum Bum, l-a dat în vileag pe ex-jucătorul catalan.

Suzy a susținut că a fost curtată intens de Gerard Pique, în timp ce acesta se afla într-o relație cu Shakira și, în sprijinul afirmațiilor sale, a dezvăluit ce mesaje i-a trimis fotbalistul, scriu jurnaliștii de la Marca.

„Eram prietenă cu fostul președinte al Barcelonei, Sandro Rosell. Când a aflat Pique, mi-a cerut numărul de telefon și mi-a trimis un mesaj. Mai târziu, odată ce m-am întors în Brazilia, mi-a dat mesaj pe Instagram, întrebând când mă întorc în Europa. Și, total nepotrivit, m-a întrebat ce dimensiuni are fundul meu”, a povestit Suzy Cortez, potrivit publicației spaniole.

Modelul brazilian Suzy Cortez

Modelul brazilian Suzy Cortez

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Shakira, disperată! După despărțirea de Gerard Pique, nu mai scapă de un star de la Hollywood! "L-a implorat pe Tom Cruise să nu mai flirteze cu ea!"

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Shakira, înșelată de Pique nu doar cu Clara Chia! ”Mi-a trimis fotografii explicite. A mers chiar până la a-mi oferi un jet privat, să zbor din Londra”

După declarațiile date de fosta Miss Bum Bum, e clar că Shakira a fost înșelată de iubit nu doar cu Clara Chia, ci cu multe alte reprezentante ale sexului frumos, care, probabil, nu au dorit să

iasă în față și să povestească.

Suzy Cortez a explicat că, inițial, ea nu a vrut să facă publice aceste informații, dar a subliniat că, la vremea respectivă, Pique a încercat totul pentru a o cuceri

„Din respect pentru Shakira, am ales să nu vorbesc despre asta înainte. Dar acum voi împărtăși tot ce știu și prin ce am trecut. Mi-a trimis fotografii explicite, deși eu m-am abținut să le deschid. A mers chiar până la a-mi oferi un jet privat, să zbor din Londra.

Cred că astfel de acțiuni sunt extrem de lipsite de respect. Cu siguranță Shakira nu merita asta”, a relatat brazilianca pentru Marca.

Gerard Pique și Clara Chia Marti

Gerard Pique și Clara Chia Marti

[Sursa foto: Instagram]