BOMBA! Daniela Crudu l-a inselat pe Costea: "A facut show cu sampanie la hotel impreuna cu un barbat si o amica. S-a dus pe mii de euro, se excita cand vede teancuri de bani"

Detalii din viata privata a Danielei Crudu ies la iveala cand nimeni nu se astepta.

Distribuie pe:

Autor:

##VIDEO238479##

fara descriereBruneta se pare ca nu este chiar usa de biserica asa cum povesteste ea. Leo de la Strehaia sustine ca fosta asistenta l-a inselat pe Nila. Acesta a povestit ca Daniela s-a dus impreuna cu o amica intr-o camera de hotel si a facut show cu un barbat pe mii de euro.

"L-a inselat sigur cand era cu el. Stiu sigur de la o amica si si stiu si eu cu cine l-a inselat. Cu un baiat Nicolae. Mi-a povestit amica mea ca au facut show, ca a fost ceva frumos. Am zis numele barbatului ca sa nu comenteze ea, sa nu spuna ca nu e adevarat. Ea era cu o fata, a fost o combinatie la pachet. Se ducea la o luna, doua, pe sume mari, cateva mii de euro. Cand intra in camera de hotel e frumos cu sampanie, cu teancuri de euro. Fetele luau intre 5000-1000 de euro. Fetele s-au excitat altfel cand au vazut banii. Daniela e una dintre femeile care se excita cand vede bani. Amica mea mi-a povestit toate astea acum 5 luni, deci l-a inselat sigur pe Costea. El stia sigur, prea multa lume stia, n-avea cum sa nu fi aflat si el. Stie foarte multa lume, nu numai eu. D-aia s-a dus si el cu alta"
a povestit Leo de la Strehaia la WOWbiz.

fara descriereLeo si-a adus aminte si de momentele in care Cruduta l-a inselat si i-a furat circa 10.000 de euro fara sa aiba nicio relatie cu el.

"Lumea care o vede la televizor spune ca e sincera, dar ea e o falsa. Cu mine a fost la fel, i-am pus banii in brate, si-a inchis telefoanele si a disparut. Eu m-am intalnit cu ea in aeroportul din Timisoara si mi-a dat mesaj cu cat ii dau si de aici a plecat totul. Mi-a dat numarul de cont, a doua zi i-am virat 50 de milioane si apoi a inceput povestea. Cand ne-am intalnit ea venise sa presteze serviciile. M-am intalnit cu ea si a inceput sa se planga la mine ca vrea o masina si un iubit. Ne-am tot intalnit am mers sa comandam o masina, i-am dat banii de avans, 400 de milioane si de atunci nu mi-a mai raspuns la telefon si la nimic. Nu am avut niciun contact fizic cu ea. Am vrut sa facem dragoste o data, a venit la mine, dar a sunat cineva la usa si cand m-am ridicat sa deschid, m-am dus spre usa si era sa calc pe cainele meu si am picat si mi-am fisurat doua coaste, a fost dat de sus sa nu facem nimic" si-a amintit Printul Tiganilor la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate