Bomba de ultim moment! Victor Slav si-a luat toate lucrurile de la Bianca si a plecat din casa… E nasol intre ei!

Bianca si Slav par sa fi ajuns la final cu povestea lor de dragoste! Certurile din ultima vreme au cantarit greu in cea mai mediatizata relatie amoroasa din showbiz-ul mioritic, motiv pentru Victor de a lua decizia de a parasi apartamentul in care locuia de aproape o jumatate de an cu frumoasa femeie.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereGata, iubirea a ajuns la final?Surpriza uriasa! In loc sa bata clopotele de nunta, Bianca si Victor au ajuns sa locuiasca separat!

fara descriereSlav si-a luat hainele si a plecatSurse din preajma blondinei sustin ca Slav si-a luat toate hainele de la ea si s-a intors in apartamentul sau din sectorului 3. “Bianca nu a putut trece peste refuzul lui Victor de a o lasa sa plece in Dubai cu prietenii sai si, de atunci, au inceput discutiile in contradictoriu! Nu se mai intelegeau deloc si certau din orice, asa ca au hotarat ca, macar o perioada, sa stea separati si sa se vada doar la atelier sau la un restaurant, in caz ca ar avea ceva de discutat! Mai mult, in urma cu o saptamana, ruptura s-a produs definitiv! Victor si-a impachetat hainele si a parasit locuinta Biancai, dovada ca iubirea e pe sfarsite”, au spus prietenele vedetei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate