Bombă detonată la fix 9 ani de la moartea Mădălinei Manole! Procurorii au ”măsluit” probele pentru a rezulta că a fost sinucidere? Profilerul Mihaela Brooks prezintă dovada!

La exact 9 ani de la moartea Mădălinei Manole, profilerul Mihaela Brooks publică dovada că investigația procuraturii în cazul morții cântăreței a fost ”măsluită”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mihaela Brooks, profilerul român stabilit în Canada, aruncă bomba chiar în ziua în care se împlinesc 9 ani de la moartea Mădălinei Manole. Investigatorul a dat publicității dovada că întreaga anchetă care a dus la concluzia că artista s-a sinucis s-a bazat pe o informație ”măsluită” de procurori.

Mihaela Brooks a publicat fișa medicală întocmită de asistenta de pe ambulanța care a sosit prima la fața locului, fișa completată de medicul care a constata decesul și cea a poliției în care se arată că Mădălina avea ”midriază” – adică pupile mărite.

Informația este foarte importantă, în consițiile în care, spune Mihaela Brooks, unul dintre efectele otrăvirii cu pesticid are efectul contrar asupra pupilelor – acestea se contractă până la 2 mm, devenind miotice.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Mihai, fratele Mădălinei Manole, e supărat: ”Dezamăgit de jocul echipei!”

Citeste si: Profilerul Mădălinei Manole anunţă dezvăluiri-bombă în cazul manechinului lui Bote găsit spânzurat! ”Erori ale anchetei similare cu cele din cazul Mădălinei”

Citeste si: FBI a terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole. "Este vorba de crima, nu de sinucidere!"

Mihaela Brooks prezintă însă și procesul verbal întocmit de procuratură la fața locului, în care apar ”pupile miotice” în cazul Mădălinei Manole.

Mihaela Brooks: ”Au schimbat ca să le confirme verdictul”

”Contrar la ceea ce a spus medicul legist, la cum se vede foarte clar în fotografiile cu Mădălina, ceea ce au constat cei de la poliție, medicul și asiatenta de pe salvare, ei au scris ”pupile miotice”. Deci exact opusul la ceea ce a existat. Și în continuare, verdictul lor și absolut în toată investigația lor, cei de la procuratură s-au bazat pe această informație: pupile miotice. Au încercat să o ilustreze și cu un caz din Statele Unite în care cineva, într-adevăr, a comis actul suicidal prin ingerarea acestui pesticid și care într-adevăr avea pupile miotice. Dar ei au schimbat această dată ca să le confirme verdictul pe care l-au dat cu toate că realitatea a fost total diferită”, a spus Mihaela Brooks.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ancheta mortii Madalinei Manole, facuta "de mantuiala"? Erori uriase de procedura ale procuraturii scoase la iveala de "raportul paralel" al Mihaelei Brooks...

Un caz mai tare decat al Madalinei Manole, scos la iveala de detectivul din Canada! Crima asta e de domeniul stiintifico-fantasticului

Primele date ale "raportului paralel" legat de moartea Madalinei Manole, facute publice de Mihaela Brooks, experta in psihologia crimei! Informatiile sunt absolut...

Anuntul asteptat de ani intregi de fanii Madalinei Manole! "Dosarul paralel" realizat de criminalistii din America e aproape gata! In zilele urmatoare vor fi...

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies