Bombă detonată la fix 9 ani de la moartea Mădălinei Manole! Procurorii au ”măsluit” probele pentru a rezulta că a fost sinucidere? Profilerul Mihaela Brooks prezintă dovada!

La exact 9 ani de la moartea Mădălinei Manole, profilerul Mihaela Brooks publică dovada că investigația procuraturii în cazul morții cântăreței a fost ”măsluită”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mihaela Brooks, profilerul român stabilit în Canada, aruncă bomba chiar în ziua în care se împlinesc 9 ani de la moartea Mădălinei Manole. Investigatorul a dat publicității dovada că întreaga anchetă care a dus la concluzia că artista s-a sinucis s-a bazat pe o informație ”măsluită” de procurori.

fara descriere
fara descriere

Mihaela Brooks a publicat fișa medicală întocmită de asistenta de pe ambulanța care a sosit prima la fața locului, fișa completată de medicul care a constata decesul și cea a poliției în care se arată că Mădălina avea ”midriază” – adică pupile mărite.

Informația este foarte importantă, în consițiile în care, spune Mihaela Brooks, unul dintre efectele otrăvirii cu pesticid are efectul contrar asupra pupilelor – acestea se contractă până la 2 mm, devenind miotice.

Citeste si: Mihai, fratele Mădălinei Manole, e supărat: ”Dezamăgit de jocul echipei!”

Citeste si: Profilerul Mădălinei Manole anunţă dezvăluiri-bombă în cazul manechinului lui Bote găsit spânzurat! ”Erori ale anchetei similare cu cele din cazul Mădălinei”

Citeste si: FBI a terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole. "Este vorba de crima, nu de sinucidere!"

Mihaela Brooks prezintă însă și procesul verbal întocmit de procuratură la fața locului, în care apar ”pupile miotice” în cazul Mădălinei Manole.

Mihaela Brooks: ”Au schimbat ca să le confirme verdictul”

fara descriere

”Contrar la ceea ce a spus medicul legist, la cum se vede foarte clar în fotografiile cu Mădălina, ceea ce au constat cei de la poliție, medicul și asiatenta de pe salvare, ei au scris ”pupile miotice”. Deci exact opusul la ceea ce a existat. Și în continuare, verdictul lor și absolut în toată investigația lor, cei de la procuratură s-au bazat pe această informație: pupile miotice. Au încercat să o ilustreze și cu un caz din Statele Unite în care cineva, într-adevăr, a comis actul suicidal prin ingerarea acestui pesticid și care într-adevăr avea pupile miotice. Dar ei au schimbat această dată ca să le confirme verdictul pe care l-au dat cu toate că realitatea a fost total diferită”, a spus Mihaela Brooks.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate