BOMBA! Ella Marculescu a depus actele de divort pe 30 octombrie: "E prost, idiot! Costin, intelege ca intre noi totul s-a terminat. Am pe altcineva"

Bruneta l-a jignit fara mila pe actualul ei sot care a recunoscut ca el inca o iubeste. Ella vrea sa divorteze deoarece are pe altcineva.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Mai bine cu 11 clase, decat ca el, un betivan, un retard care se milogeste pentru un leu. Vai de steaua lui, imi este mila de el. Nu il iubeste nimeni, nici familia, eu un parazit, nu ii place munca. Marculescu nu a platit interventiile mele estetice. Merg la detector. Nu l-am iubit niciodata, e un retard, nu are bani nici sa treaca strada. Pe 30 octombrie am depus actele de divort. Sa vina sa le semneze.

Mi-am rugat un amic sa il ajute, dar Costin nu a vrut pentru ca primea prea putin bani si ii era rusine. E prost, idiot! Costin, intelege ca intre noi totul s-a terminat. Daca vrei sa te ajut, o fac cu mare drag. Am pe altcineva",
a spus Ella pentru PRO TV.

"Eu, asa parazit cum sunt, am investit 7.000 de euro in ea. La Marek la fel, tot eu am fost. Eu inca o iubesc", a recunoscut Costin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate