BOMBA! Florin Piersic mai are un copil de care nu stia nimeni! Marele actor a adoptat-o oficial pe orfana Marioara, i-a asigurat traiul zilnic si i-a fost fetei chiar si nas de cununie! Citeste aici povestea emotionanta!

Tata a doi baieti, Florin Piersic a dezvaluit ca are si o fata de care nu stia nimeni. Actorul a infiat-o in 1977 pe Marioara, ai carei parinti murisera, in timpul filmarilor peliculei “Pintea”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Piersic a marturisit ca are o fiica adoptiva in timpul unui spectacol organizat la Baia Mare. “Trebuie sa va marturisesc un lucru important. E bomba serii. Nu am mai spus-o la nimeni, numai fosta mea sotie stie, Ana Szeles. Copiii mei nu stiu si nici actuala mea nevasta. Faceam filmarile la pelicula “Pintea”. Eram pe Iza, intr-un sat pe care il cunosc foarte bine. In fiecare zi am observat ca la mine la filmare venea o fetita. Marioara o chema. Am vazut-o azi, am vazut-o maine si i-am spus si nevesti-mii”, a dezvaluit actorul, care a continuat marturisirile: Florin Piersic a adoptat-o pe Marioara in timpul casniciei cu Ana Szeles.Florin Piersic a adoptat-o pe Marioara in timpul casniciei cu Ana Szeles“Ana Szeles stia ca visul meu a fost de a avea o fetita, ca sunt foarte atasat de fete, asa ca o indrageam pe asta mica foarte tare. Imi era atat de drag de ea, incat veneam si eu la filmari si ajungeam si ma uitam daca este acolo si abia atunci incepeam munca. Dar intr-o zi m-am dus la ea si i-am spus: “Asculta, papusa mica. Cum te cheama? Marioara. Si mai cum? Deac. Esti romanca? Da! Si cati ani ai? 9. Extraordinar, am zis. Si de ce te uiti asa lung la mine? Pentru ca va iubesc foarte tare. De ce? Nu stiu, dar va iubesc mult. Si parintii tai?….Eu nu am parinti”.Piersic a povestit ca fetita i-a spus ca era crescuta de o matusa. “Gandul meu era la sora mea care se inecase, asa ca am vorbit cu femeia, i-am spus ca vreau sa o infiez pe Marioara, iar prim-secretarul judetului Maramures, Gheorghe Blaj, m-a ajutat si copila a primit numele Marioara Deac Piersic. Am dat-o la scoala si in fiecare luna i-am trimis salariul meu de la teatru”, a spus Piersic, care a mai dezvaluit ca, mai tarziu, i-a fost fetei nas de cununie. Florin Piersic are doi baieti: Florin Junior, din casatoria cu Tatiana Iekel, si Daniel, din casnicia cu Ana Szeles.Marele actor incadrat de cei doi baieti ai sai: Florin (stanga) si DanielEa este iubirea secreta a lui Florin Piersic! S-a indragostit de ea cand il juca pe Margelatu!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate