BOMBA: Florin Salam, retinut pe aeroport la New York! Politia de frontiera i-a gasit in bagaj 100.000 de dolari, bani cash stransi la o cantare! EXCLUSIV

Autoritatile din SUA i-au cerut artistului explicatii si acte legate de provenienta banilor, l-au pus sa dea declaratii si l-au lasat sa plece dupa cateva ore, nu inainte de a-i confisca aproape toata suma!

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Ultima deplasare a lui Florin Salam in Statele Unite s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru cel mai in voga cantaret de manele de la noi. 

Artistul a fost adus sa cante la New York, la invitatia patroanei unui restaurant cu specific romanesc din celebrul oras american. Evenimentul programat pe 18 februarie a suscitat un interes major in randul comunitatii de romani din SUA, iar recitalul a fost mutat intr-un ballroom, Renaissance Event Hall.

Salam s-a deplasat in America alaturi de cea mai buna trupa de muzicanti a momentului, dar si de sotie. Cu cateva zile inainte de show, manelistul a postat un filmulet in care era evident fericit si in care marturisea ca SUA este locul in care doreste sa se mute definitiv. "Aici oamenii isi vad de treaba lor, nu ii intereseaza ce are altul in buzunar", filosofa Salam in filmuletul respectiv, fara sa banuiasca macar ca tocmai onestii americani ii vor scotoci zdravan prin buzunare, la numai cateva zile distanta. 

Spectacolul de la Renaissance a fost o reusita totala. Clanurile cunoscute de romani, care fac legea peste Ocean, s-au imbracat in smokinguri si costume scumpe si l-au ingropat in "parai" pe Salam. Dedicatiile au curs la foc automat, pentru "Paris", "Kempes Mexicanu'", "Johnny de la Timisoara" si alte vedete locale, astfel ca la finalul serii artistul a reusit sa stranga circa 100.000 de dolari, suma care urma sa fie distribuita ulterior, proportional, intre solist si membrii trupei. 

La intoarcere insa, pe aeroportul "John F. Kennedy", Salam si trupa lui a fost blocata de autoritatile vamale, care au descoperit ca suma pe care artistul o avea la el, aproximativ 100.000 de dolari, era mult peste limita de cash admisa! Conform unor surse de peste Ocean, cantaretul si trupa lui au fost condusi intr-un birou unde li s-au cerut explicatii cu privire la provenienta dolarilor. In zadar a explicat artistul ca a primit banii dupa o prestatie artistica alaturi de trupa sa. "Nu aveti acte doveditoare, suma se confisca!", au decis oamenii legii din SUA, lasandu-i insa pe artisti in cele din urma sa plece acasa!

Paguba a venit cum nu se poate mai prost pentru Florin Salam, care se pregateste pentru botezul celei de-a doua fetite pe care o are cu Roxana Dobre. Desi urma sa revina in Romania, apropiati ai cantaretului sustin ca acesta a decis sa plece in Germania, pentru a-si recupera din paguba prin cateva concerte sustinute acolo. 

Pe de alta parte, Salam crede ca la mijloc a fost vorba de o "cheie" facuta de un conational din New York, care, pe fondul atmosferei incendiare create de artist, a cotizat excesiv la dedicatii si a vrut astfel sa se razbune. Argumentul artistului este ca nu ar fi fost prima data cand se intoarcea "blindat" din SUA, dar nimeni nu i-a cerut explicatii pentru sumele cash pe care le avea la el. 

Interesant este ca Salam nu vrea sa lase lucrurile asa, discutand deja cu avocati din Romania si SUA, in incercarea de recuperare macar partiala a "prejudiciului". 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: