WOW

Bombă! Hannelore şi Bogdan au divorţat deja? Cei doi s-au căsătorit după ce s-au întors de pe insula tentaţiilor

Hannelore a fost una dintre concurentele cele mai controversate de pe insula tentaţiilor.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

După ce şi-a făcut de cap cu ispita Andy, reuşind să-l facă pe acesta să-şi piardă capul, Hannelore a plecat acasă cu iubitul. Mai mult, relaţia dintre Hannelore şi Bogdan, care părea că s-a sfârşit în Thailanda, a cunoscut un alt nivel, cei doi căsătorindu-se chiar la scurt timp după ce filmările s-au încheiat.

Chiar dacă Hannelore şi Bogdan nu au avut voie să posteze pe paginile de socializare informaţia şi cu atât mai puţin poze de la nuntă, cei doi au fost daţi de gol de reprezentanţii sălii unde a avut loc petrecerea. Asta pentru că pe site-ul sălii de evenimente au fost postate câteva imagini de la nunta celor doi, care a avut loc în primăvară.

Cum, fanii i-au urmărit pe cei doi, informaţia a fost greu de ţinut secretă, aşa că toată lumea a aflat despre căsătorie.

Ei bine, acum, o altă informaţie circulă în rândul fanilor: cei doi ar fi divorţat deja!
”Deja au divorţat din ce ştiu eu. Nunta a fost din păcate mai mult pentru bani”, a aruncat bomba unul dintre fani. Acesta a precizat că se va păstra secretul o perioadă pentru că cei doi sunt legaţi de un contract făcut cu emisiunea unde au fost concurenţi.

Galerie foto  Urmatorul articol