Bombă în Liga 1! Victor Pițurcă este noul manager general al Universității Craiova! Prima declarație după ce a semnat contractul

Universitatea Craiova a dat lovitura în acest start de campionat. A reușit să îl convingă pe Victor Pițurcă să devină noul manager general al clubului!

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Victor Pițurcă alături de Știința. Ca manager al Universității Craiova, Victor Pițurcă va conduce echipa de pe banca tehnică și va coordona strategia clubului pentru cel puțin 3 ani", a anunțat Universitatea Craiova pe contul ei de Facebook, alăturând mesajului o fotografie în care fostul selecționer al României semnează contractul.

"Sincer nu doream să revin în fotbalul românesc în acest moment. Poate peste câțiva ani. Îmi doream să rămân în țările din Golf, însă a fost acel proces cu fostul meu club care a durat foarte mult. Am preferat să stau o perioadă și timpul a trecut. Am avut oferte, atât din țară cât și din străinătate, însă nu pe placul meu. Acum când a venit oferta din partea Universității Craiova am acceptat imediat deoarece mereu ambiția mea a fost de a face performanță cu Universitatea Craiova. Am acceptat să revin în fotbalul românesc doar pentru că a fost vorba de Universitatea Craiova.

Pentru mine obiectivul este unul singur: câștigarea campionatului și accederea în grupele Ligii Campionilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă pentru că, împreună cu conducerea clubului, am admis faptul că mai avem nevoie de 4 - 5 jucători valoroși, dar obiectivul meu acesta este: câștigarea campionatului pentru că suporterii Universității asta așteaptă de la echipă și implicit de la mine", a declarat Victor Pițurcă după ce a devenit, din nou, managerul general al Universității Craiova.

Victor Pițurcă a mai condus Universitatea Craiova de pe banca tehnică în două rânduri, mai întâi în sezonul 1994-1995, atunci când a încheiat pe locul 2 campionatul, și mai apoi în 2010, atunci când a stat numai 5 luni. Șederea lui la Craiova s-a încheiat cu un scandal mediatic cu Adrian Mititelu, ce s-a prelungit și în instanțe. Cei doi încă se mai judecă, Victor Pițurcă având, în momentul în care Mititelu a renunțat la serviciile lui, o clauză de 5 milioane de euro. În 2014, instanța decidea că Victor Pițurcă trebuie să primească 7 milioane de euro compensații de la echipa lui Mititelu. 

 

Sursa foto: Facebook Universitatea Craiova

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate