Bombă în lumea muzicii! Dansatoarea favorită a maneliştilor, Denisa Despa, s-a logodit! EXCLUSIV

Denisa Despa este una dintre cele mai apreciate şi iubite dansatoare din lumea maneliştilor, iar show-urile pe care le face focoasa şatenă aprind imaginaţia tuturor. Din păcate pentru fanii ei, Denisa Despa a dat cărţile pe faţă şi a împărtăşit cu toată lumea, pe internet, faptul că, de ieri, este... logodită.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere
 

”Nu a fost o cerere tipică. Adică, nu s-a lăsat ca un bărbat obişnuit, în asemenea situaţii, în genunchi, în faţa mea...”, ne-a spus, râzând, Denisa Despa, cea mai cunoscută dansatoare din lumea manelelor.

Denisa Despa este mai îndrăgostită ca niciodată, iar alesul ei, un bărbat extrem de discret, Ciprian, a cerut-o, zilele, trecute, în căsătorie. Doar că nu a făcut-o la modul romantic, aşa cum visează o groază de puştoaice să se întâmple un asemenea eveniment. ”Amândoi, încă de când am decis să fim împreună, ştiam ce ne dorim unul de la celălalt. Aşa că, cererea lui a venit la modul natural. Nu romatic, ci ferm. Mi-a spus, după ce mi-a dat inelul, că voi fi soţia lui. Iar eu, normal, am acceptat, mai ales că relaţia noastră este una cât se poate de serioasă. Şi nu doar la modul de iubire, ci şi la modul de cum privim viitorul. Dezvoltăm o afacere impreună, suntem legaţi din toate punctele de vedere, aşa că cererea în căsătorie a venit natural. Nu am stabilit data nunţii încă, dar o vom face cum vom avea puţin timp liber”, ne-a spus, în exclusivitate, Denisa Despa.

fara descriere

Mai mult decât atât, deşi a fost cerută de curând în căsătorie, Denisa a ”comis-o” cât se poate de serios. ”Am primit inelul de logodnă. Doar că, din păcate, l-am pierdut. I-am spus şi lui Ciprian, normal că, în prima fază, s-a supărat, eram şi eu supărată. Dar a decis să cumpere altul. A fost ghinion, nu pierd lucruri de obicei, doar că inelul l-am pierdut”, ne-a mai spus Denisa Despa.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate