Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului EXCLUSIV

Showbiz-ul internațional este în fierbere de când s-a aflat că Mădălina Ghenea este, din nou, singură, top-modelul de origine română renunțând la relația cu milionarul cu care se iubea.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce din lume, şi dealerul de artă Vito Schnabel, un milionar de origine elvețiană, au decis să pună punct relației pe care o aveau de câteva luni.

Citeste si: Adevărul despre relația Mădălinei Ghenea! De ce se iubește, de fapt, cu milionarul ei

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului internațional! Mădălina Ghenea s-a logodit!

Citeste si: Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, din nou singur: „Mergi și lasă lumea...”

Motivul despărțirii dintre frumoasa Mădălina Ghenea și milionarul elvețian, susțin sursele noastre, este ”nepotrivirea de caracter”, iar cea care a pus capăt relației este fotomodelul. În fapt, ne-au mai dezvăluit sursele citate, Mădălina Ghenea este, în această perioadă, afectată de despărțire, chiar dacă ea a fost cea care a pus capăt relației și speră să treacă cât mai repede peste dezamăgirea pe care a avut-o, cu atât mai mult cu cât cei doi se logodiseră.

Afla de ce s-au despartit cei doi si cum se simte Madalina Ghenea, doar pe kfetele.ro

fara descriere

Mădălina Ghenea și milionarul se iubeau din primăvară

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea (30 de ani) şi dealerul de artă Vito Schnabel (32 de ani) au fost surprinşi sărutându-se, fapt ce confirmă astfel despărţirea româncei de tatăl fetiţei ei, omul de afaceri Matei Stratan. Mai exact, pe 1 aprilie 2019, milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele. a fost surprins în timp ce se săruta pe o plajă din St. Barts cu o misterioasă brunetă. Frumoasa brunetă s-a dovedit a fi nimeni alta decât Mădălina Ghenea. Cei doi se sărută pasional, merg pe plajă ținându-se de mână și par în culmea fericirii. Potrivit propriilor declarații, Mădălina Ghenea nu mai locuiește în România, ci s-a mutat la Milano împreună cu fetița sa, Charlotte, în vârstă de aproape doi ani. Nu se știe pentru ce perioadă, însă una scurtă cu siguranță nu este, din moment ce ar fi luat-o și pe mama sa, cea care o ajută cu creșterea micuței. Când a venit vorba despre tatăl micuței, la întrebarea „Ești singură sau încă măritată?”, actrița a lăsat loc de interpretări și a răspuns doar pe jumătate: „Nu am fost niciodată măritată”.

fara descriere

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, Vito s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent. Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, actualul logodnic al Mădălinei Ghenea, Vito Schnabel a mai fost cuplat, cel puțin de presa tabloidă de peste Ocean, și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate