Bombă în relația dintre Andra și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Ea a recunoscut că îl place pe None

Andra și None de la Puterea Dragostei au recunoscut că se plac, în ciuda faptului că ea este într-o relație cu Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

bogdan mocanu andra si none


In articol:

„Tu puteai să-ți dai seama de niște lucruri, pe care nu era nevoie să ți le spună nimeni”, i-a spus None lui Bogdan Mocanu, sugerând că ar fi trebuit să își dea seama că iubita lui își dorea altceva. „Eu am o întrebare. Andra, chiar nu mă ridic la genunchiul lui? Ai spus așa?”, a mai spus concurentul.

„Da, am spus așa pentru că asta am simțit”, a recunoscut Andra, după ce a ieșit la iverală faptul că, pentru a înlătura dubiile lui Bogdan Mocanu, a spus că None nu-i ajunge nici măcar până la genunchi.

Bombă în relația dintre Andra și Bogdan Mocanu

„Ție ți-a spus vreodată ceva de Bogdan?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe None.

„Nu am vorbit despre Bogdan. Am subilinat faptul că nu vreau să vorbesc despre Bogdan. Poate să confirme chestia asta. Se vede că nu e fericită. Nu vreă să spună din respect pentru ea. Dacă a spus chestiile astea, înseamnă că așa e mai bine pentru ea”, a spus None de la Puterea Dragostei.

andreea mantea

„Eu știu tot ce trebuie să înțeleg. Cu el aveam dubii, în privința ei nu m-am îndoit niciodată. Eu când l-am cunoscut în casă, mi-am format altă părere despre el. Le dau dreptate celorlați. Oricum aveam dovezi pentru mine, nu dovezi fizice, dovezi că ea s-ar putea să fie și în altă direcție”, a spus și Bogdan Mocanu.

„Mie îmi place adevărul. Nu ne-am văzut niciodată, nu ne-am trimis poze. Dacă ne doream să ne vedem, ne vedeam”, a spus Andra. „Eu i-am zis că sunt într-o relație”, a aduăgat frumoasa iubită a lui Bogdan Mocanu.

puterea dragostei

None, supărat din cauza afirmației pe care a făcut-o Andra de la Puterea Dragostei

„Am observat un lucru, nu știu dacă Andra a formulat bine ce a zis legat de mine. Ce i-a spus lui Bogdan, că nu mă ridic nici la genuchiul lui. Nu știu cum să abordez”, a spus None.

„I-am spus asta lui Bogdan acum două săptămâni”, a spus Andra. „Pe None îl văd ca până acum, e ok. Nu i-am făcut lui None niciun compliment până acum, le-am spus fetelor”, a recunoscut frumoasa brunetă.

„E perfect sănătoasă și minte în continuare. Vrei lângă tine o femeie care minte?”, a intervenit Andreea Mantea.

„Cu ce am mințit? Nu am stabilit să ne vedem. Mi-a zis că ar vrea să ne vedem, dar i-am spus că sunt într-o relație cu Bogdan Mocanu”, s-a apărat Andreea Mantea.

„None, ți-a dat vreo secundă Andra impresia că te place prin anumite cuvinte, prin anume gesturi?”, a întrebat prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

„Da, prin toate privirile. Și invers a fost la fel. (...) Eu i-am făcut o promisiune Andrei, i-am promis să nu o să o pun într-o lumină proastă și o să îmi calculez cuvitele în așa fel încât să nu se simtă prost nici ea și nici el”, a răspuns concurentul.

„Mi-a zis că el nu o să se bage atâta timp cât eu sunt cu Bogdan”, a adăugat Andra. „Când mi-a spus că mă vede nefericită, i-am spus că eu vreau să plec oricum. Nu am zis că simt ceva pentru el”, a mai spus ea.

„Ne placem reciproc, asta e concluzia”, a spus None.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate