Bombă în showbiz! După câteva luni de relație și o despărțire cu scandal, sunt din nou împreună și așteaptă un copil?! „Eu nu am știut”

Cristina ICH și Alex Piturcă așteaptă un copil. După doar trei luni de relație și o despărțire care a ținut primele pagini ale presei, cei doi așteaptă un copil.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Cristina ICH și Alex Pițurcă formează unul din cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi tineri au doar trei luni de relație și deja au bifat o despărțire, dar s-au împăcat la scurt timp după. Nu numai că sunt din nou împreună, dar cei doi așteaptă și un copil, relatează Cancan. Acesta ar fi motivul pentru care frumoasa moldoveancă s-a mutat în apartamentul pe care îl deține fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a dat de pământ cu Adrian și Larisa:„E un teatru ce fac ei doi!” Gesturile pe care doar ea l-a observat

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: "Am adoptat-o de când avea 9 luni, dar pe ea nu o mai interesează de mine!” Povestea cutremurătoarea a unei femei care a ajuns, la bătrânețe, să trăiască din mila oamenilor

Cristina ICH a fost surpinsă sărutându-l pe fostul iubit

În urmă cu nici două luni, Cristina Ich a fost surprinsă întimp ce-l săruta pe gură pe fostul ei iubit.

„Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni? Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai fericit. Vizavi de vizita pe care actuala/ fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot!”, a declarat el pentru Cancan.

La momentul respectiv, părea că Alex Pițurcă nu mai vedea nicio care de împăcare cu frumoasa Cristina ICH. Nu a durat mult, însă, și moldoveanca a publicat imagini în care apare alături de Pițurcă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Compania de Transport Public o ironizează pe Maria Grapini. Acum, prin Iași trece un autobuz care merge spre țara inventată de europarlamentar: Letiția

Ricardo și Raluca de la „Puterea dragostei”, de mână în afara competiției! Imaginea care îi poate descalifica

Cele două combinații devastatoare! Nu mai consuma aceste alimente la aceași masă. Cum îți afectează organismul

Raluca de la Puterea Dragostei a dat de pământ cu Adrian și Larisa:„E un teatru ce fac ei doi!” Gesturile pe care doar ea l-a observat

Cum erau „Vulturii de noapte” in copilarie? Victor Slav: „Ce noroc pe noi ca ne-am intersectat acum, cand suntem mult mai cerebrali”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies