Bombă în showbiz! Elena Gheorghe s-a certat cu soţul! "Cornel s-a supărat foarte tare"! EXCLUSIV

Elena Gheorghe s-a certat cu soţul! "Cornel s-a supărat foarte tare"!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Elena Gheorghe pregătește pas cu pas evenimentul care poarta numele hitului lansat la sfârșitul anului trecut. "Lună Albă" este invitația lansată pe 23 mai, la Sala Palatului, un concert cu muzică şi tradiții aromâne și un prilej perfect pentru lansarea celui de-al doilea album de muzică armânească semnat de artista.

Proiectul care va fi pus in scenă este un omagiu adus bunicii artistei care astăzi o vede cântând din ceruri : “Dada a fost o persoana foarte speciala in viata mea, mereu a crezut in mine si m-a ambitionat, mi-a dat curaj. Inca de cand am inceput proiectul meu solo mi-a spus sa scot si un album de muzica armaneasca, sa arat oamenilor cine sunt si de unde vin, sa le dau sa guste din folclorul armanesc care este atat de dulce si de pozitiv. In 2008 am lansat “Lilicea vreariei” iar acum odată cu spectacolul de la Sala Palatului voi lansa și cel de al doilea album”, a declarat Elena.

Citeste si: Mesajul care a făcut-o pe Elena Gheorghe să plângă! Vezi ce filmare a trimis Costin Gheorghe de la Exatlon familiei lui chiar înainte să i se ia telefonul. "Ştiţi că ăsta este of-ul meu" VIDEO EXCLUSIV!

"Lună albă", "Pamporea", "Un trandafil creasti la firida mea", "Ela Ela" vor fi doar o mică parte din melodiile care vor răsuna la Sala Palatului. Până atunci însa, Elena va mai lansa câteva piese însoțite de videoclipuri. Chiar astăzi vă prezentăm cea mai noua melodie machedonească numita “Steaua Imsheata”, o piesă mai veche a lui Dani Peanci, reorchestrată.

Filmările clipului au fost demarate la foc automat de artista care, după 1700 de km (București -Suceava-Timișoara-București) și 30 de ore nedormite, a hotărât împreună cu echipa și regizorul să filmeze mai devreme cu o zi, pentru că vremea se anunța ploioasă în următoarea perioadă.

Ajunsă de la Timișoara la cinci dimineaţa, solista a intrat pe mâna echipei care s-a ocupat de imaginea ei, apoi drumul a dus-o direct la Mogoșoaia, locul in care s-a desfăşurat acțiunea clipului. Spre fericirea îndrăgitei artiste, soarele a ieșit conform scenariului și videoclipul arată ca în imaginile de mai jos!

Citeste si: Băieţelul Elenei Gheorghe a împlinit şapte ani. Micuţul a avut nu unul, ci TREI torturi spectaculoase la ziua lui. Orice copil şi-ar dori aşa ceva FOTO!

 Elena Gheorghe s-a certat cu soţul! "Mi-am dat seama că îmi puneam sănătatea în pericol"

"Toată familia, in frunte cu sotul meu, dar și fanii care mi-au urmărit evoluția zilnică pe rețelele de socializare , m-au certat pentru ca un asemenea program haotic, nopți pierdute și nedormite îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzica parca îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată", a spus cântăreaţa.

Ei bine, la filmări Elena a avut parte şi de un episod mai...delicat. Pentru prima oară după multe luni, vedeta a avut o discuţie aprinsă cu soţul ei, Cornel.

"A fost o discuție intr-adevăr între noi, legată de faptul că în scenariu mai există un cadru care trebuia filmat cu picioarele in apa extrem de rece. Eu eram obosita după vreo 30 de ore nedormite, dar cine mă cunoaște știe ca de multe ori nu ma gândesc la repercusiuni, și că mă arunc înainte când vine vorba de familie sau de carieră. Sunt o tipă perfecționistă și doream sa duc la bun sfârșit ceea ce plănuisem. Cornel s-a supărat foarte tare și după o mică ceartă mi-am dat seama că îmi puneam sănătatea în pericol, și avem o perioadă cu foarte multe concerte, iar eu cânt doar live. Și până la urmă sănătatea e mai importantă ca orice....", a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: