Bombă în showbiz! Fostul soț al lui Laurette s-a recăsătorit în pușcărie! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Ciprian Nistor, fostul soț al lui Laurette, închis acum la Penitenciarul Jilava, pare să aibă o viață socială extrem de activă, fostul om de afaceri luând, de curând, decizia să se recăsătorească, chiar dacă este în spatele gratiilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, Ciprian Nistor, după ce a divorțat de Laurette, s-a îndrăgostit de o tânără de 34 de ani, cunoscută prin cercurile mondene și a reușit să o convingă să îl ia de soț.

Citeste si: După ce a petrecut la nunta lui Brigitte, Laurette aruncă bomba: „O să danseze și ea la nunta mea”

Citeste si: Primele declaratii ale lui Laurette dupa ce a divortat azi! Ce a spus despre barbatul de care s-a despartit astazi oficial

Citeste si: Laurette are viitorul asigurat, dupa divort! Cu ce va ramane

”Da, Ciprian Nistor s-a recăsătorit. Era îndrăgostit de o domnișoară, Raffaella, de ceva vreme. Habar nu am cum a reușit să o convingă să se căsătorească, mai ales că el mai are destul de mult din executat din pedeapsă. Noi ne-am înțeles foarte bine în închisoare, Ciprian Nistor e un tip foarte deștept, e un băiat cu bun simț, și am avut o relație foarte bună. De aceea m-a și pus naș”, ne-a explicat un personaj cunoscut din lumea interlopă a Bucureștiului, Dan Cioară. De altfel, el ne-a mai dat și câteva detalii despre cei doi ”porumbei”. ”Eu am văzut-o doar o dată pe Raffaella, atunci când s-au căsătorit. El mi-a spus că se însoară, că vrea să îi fiu naș și, normal, am acceptat. Ea a venit, pe 10 iunie, la Penitenciar, a venit cu câteva amice de-ale sale, ca martori, au făcut formalitățile, iar apoi, așa cum prevede legea, a rămas cu el pentru camera nupțială. E o tipă frumușică, am înțeles că a mai și apărut prin presă, e domnișoară de oraș...”, ne-a mai spus Dan Cioară.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Dan Cioară, eliberat de curând din Penitenciarul Jilava, tânjăra soție a lui Ciprian Nistor se va ocupa de una dintre afacerile pe care acesta le are. ”Ea va dicta la un magazin pe care el îl are, unul cu telefoane de lux. Are relații, mi-a zis el, va crește afacerea, iar Ciprian Nistor are încredere în ea. Sper să îi port noroc, ca naș, să nu divorțeze și de ea, ca lși de Laurette. Dar, oricum, la cununie, părea fericit”, ne-a mai spus Dan Cioară, martorul și nașul lui Ciprian Nistor de la căsătoria lui din Penitenciarul Jilava.

În altă ordine de idei, reporterii WOWbiz.ro au aflat mai multe detalii despre femeia care a reușit să îl facă pe Ciprian Nistor să se recăsătorească, din închisoare, după experiența dramatică pe care a avut-o cu Laurette. Mai exact, tânăra de 34 de ani, a lucrat o perioadă la un casino cunoscut din București și este una dintre domnișoarele care, arareori, lipsesc din cluburile de lux din București, fiind cunoscută pe acolo. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului Raffaella și-a făcut o serie de "îmbunătățiri", fiind o clientă fidelă a cabinetelor medicilor esteticieni.

fara descriere

În altă ordine de idei, Ciprian Nistor este cunoscut pentru generozitatea lui când vine vorba de iubitele (sau soțiile) sale, chiar dacă, momentan, este încarcerat, în regim semi-deschis, în Penitenciarul Jilava, cadourile fabuloase pe care le face femeilor incluzând chiar și apartamente sau bijuterii cu diamante în valoare de zeci de mii de euro.

Laurette, căsătorie la Jilava, divorţ cu scandal, la Tribunal

În luna februarie a anului trecut, Laurette Atindehou se căsătorea în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. Spunea că este fericită, însă în noiembrie au apărut deja primele zvonuri despre divorţul celor doi, după ce mulatră s-a plâns unor apropiaţi că se simte că într-o colivie, fiecare mişcare a ei fiindu-i controlată. Dar nu a apucat să depună ea actele de divorţ, că Ciprian Nistor a şi făcut prima mişcare, el depunând în acest sens o întâmpinare la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti. ”În ultima perioada de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de parată, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale (…). Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunostintă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intră în posesia lui. Considerând că relaţiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scria el, în motivarea cererii de divorţ. Cu toate acestea, pare-se, divorţul i-a priit lui Laurette, iar mulatrei i-a rămas apartamentul pe care l-a cumpărat cu banii de la Ciprian Nistor şi s-a ales şi cu alte cadouri în valoare de zeci de mii de euro pe care afaceristul i le-a făcut, din închisoare, în timpul mariajului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate