Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia s-a căsătorit cu Dana Criminala! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Leo de la Strehaia a dat vestea momentului în urmă cu doar câteva momente: s-a căsătorit cu Dana Criminala.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

fara descriere


In articol:

Leo de la Strehaia a devenit cunoscut în atenția publiclui în urmă cu mai mulți ani, datorită pasiunii sale pentru femei. După mai mai multe scandaluri, certuri și împăcări cu fosta lui soție, Anca de la Strehaia, Leo a ales-o într-un final pe cea care să-i fie alături la bine și la greu pentru toată viața.

Citeste si: Nimic nu e întâmplător! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au vândut bolizii de lux în același timp

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au căsătorit astăzi!

Leo de la Strehaia și-a anunțat prietenii din mediul online că s-a căsătorit cu Dana Criminala, iar felicitările nu au contenit să apară.

„Felicitări, frate! Să fie într-un ceas bun mă bucur mult pentru voi❤❤❤❤👑👑”, „Casă de piatră! 💐💍💕”, „Să vă fie de bine”, au fost doar câteva dintre comenatriile scrise de fani.

Citeste si: Primele imagini din apartamentul de sute de mii de euro în care s-au mutat Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

fara descriere

Nu știm dacă cei doi au oficiat într-adevăr o ceremonie de căsătorie, însă, în acest moment, cei doi se află departe de gurile rele ale lumii.

Citeste si: Dramă imensă în familia lui Leo de la Strehaia! A murit tatăl Ancăi!

fara descriere

Leo și Dana se află pe o frumoasă plajă unde se bucură din plin de razele călduroase ale soarelui. Acolo, cei doi se bucură din plin de pasul important pe care l-au făcut împreună și cel mai probabil, pun la cale noi planuri de viitor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate