Bombă în showbiz! Mădălin Ionescu o înșală pe Cristina Șișcanu? "Am făcut o criză de gelozie! M-am simțit penibil!"

Cristina Şişcanu, criză de gelozie! Vezi ce a deranjat-o pe vedetă la soţul ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară!”, este statusul prin care Mădălin Ionescu a reuşit, acum ceva timp, să arate exact chintesenţa sentimentelor profunde pe care le nutreşte pentru soţia lui.

fara descriere

Cei doi sunt împreună de mai bine de nouă ani şi au făcut multe sacrificii în numele iubirii lor. O perioadă au fost blamaţi, criticaţi şi chiar ostracizaţi, dar modul în care au luptat cu toate resursele pentru dragostea lor le-a adus până la urmă respectul şi aprecierea tuturor.

Citeste si: Cristina Șișcanu a intrat în salon la Gabriela Cristea. Cum a găsit-o pe vedetă, alături de micuța nou născută

Cristina Şişcanu, criză de gelozie! "L-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze"

Astăzi, protagoniştii noştri sunt foarte fericiţi alături de fetiţa lor, Petra şi de copiii lui Mădălin din prima căsnicie. Totuşi, frumoasa jurnalistă a recunoscut, în emisiunea ei, Cristina Şişcanu Show că, recent, a fost copleşită de un sentiment de...gelozie.

fara descriere

Citeste si: Incredibil! Mădălin Ionescu a ajuns pe site-urile de matrimoniale! ”Se pare ca am mare succes în Germania și Franța...pe piața amoroasă”

Vezi doar pe kfetele.ro de ce i-a făcut Cristina Șișcanu o criză de gelozie lui Mădălin Ionescu și cu cine vorbea acesta, în secret, la telefon.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate