Bombă în showbiz! Nicolae Guță, din nou tătic! Cristina a născut! Cum îl cheamă pe băiețelul artistului! EXCLUSIV

Nicolae Guță este în culmea fericirii în aceste momente, manelistul devenind, pentru a 12-a oară, tată.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Fericirea manelistului Nicolae Guță este cu atât mai mare cu cât Cristina, soția lui, a adus pe lume, acum două zile, un băiețel perfect sănătos.

Citeste si: Nicolae Guță a dat lovitura! A cântat la nuntă, pe vapor, și s-a îmbogățit

Citeste si: Fără număr!!! Nuntă faraonică cu Florin Salam și Nicolae Guță în prim plan! Video de senzație

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă! Uite-o pe Cristina cum se ţine cu mâna pe burtică în timp ce manelistul îşi ţine recitalul în stradă! VIDEO

Născut la un spital public din Capitală, băiețelul lui Nicolae Guță a primit noua 10 la naștere. Contactat de reporterii WOWbiz.ro, Nicolae Guță nu a putut spune prea multe, el fiind la o petrecere de pomină, probabil ținută în cinstea micuțului pe care i l-a născut Cristina, frumoasa soție a manelistului. ”Mulțumesc, mulțumesc”, a spus Nicolae Guță, într-un vacarm de nedescris, de la petrecere, reporterilor WOWbiz.ro.

Nașterea băiețelului lui Nicolae Guță a fost așteptată cu nerăbdare, mai ales că manelistul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca soției sale să îi fie sarcina cât mai ulșoară, să fie cât mai liniștită, iar copilul lor, care poartă numele de Eden Nicolae, să fie cât mai sănătos.

”Nicolae Guță, ca să îi arate că nu îl interesează nimic altceva, a decis să treacă o parte a averii pe numele ei. Adică, în momentul în care devine mamă, devine și proprietara unui apartament de lux din București, iar Nicolae Guță este decis să îi deschidă un cont cu 100.000 de euro în el. Și, în plus, i-a promis că îi va fi alături, că ei sunt soț și soție, că nu are de gând să divorțeze sub nicio formă. Cristina a fost mulțumită, ea e acum liniștită cu privire la viitorul ei și al copilului. (...) Guță i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, ne-a spus un apropiat de-al familiei manelistului Nicolae Guță.

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil, primul al Cristinei, soția lui

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui. Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate