WOW

Bombă în showbiz! Simona Gherghe, însărcinată din nou?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bombă în showbiz! Simona Gherghe, însărcinată din nou?icon photo
 
O nouă gravidă în showbiz! După ce Gabriela Cristea, Mirela Vaida, Flavia Mihaşan şi Andreea Bălan au anunţat că sunt încărcinate, Simona Gherghe ar putea să le urmeze. 
 
Totul a pornit de la afirmaţia Mirelei Vaida, potrivit căreia încă o prezentatoare TV ar fi însărcinată şi că urmează să facă marele anunţ. 
 
Speculaţiile au început să apară, iar spynews.ro a dezvăluit ca aceasta ar fi chiar Simona Gherghe. 
 
În ultima perioadă, Gherghe poartă în emisiuni doar rochii largi şi atunci când se ridică de pe scaunul emisiunii, prezentatoarea îsi acoperă burta cu clipboard-ul pentru a nu se vedea posibila sarcină.
 
 
Simona Gherghe s-a căsătorit recent cu tatăl primului său copil.
 
"Totul a pornit de la ziua lui Răzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. 
 
Aşa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap să organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată", a spus Simona Gherghe.
 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune