Bombă în televiziune! Răzvan Simion a făcut anunțul: „E ultima mea săptămână”

Răzvan Simion i-a lăsat cu gura căscată până și pe colegii lui din platou. Ce a anunțat fostul Lidiei Buble în direct?

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Bombă în televiziune! Răzvan Simion a făcut anunțul: „E ultima mea săptămână”
simion


In articol:

Răzvan Simion a șocat o țară întreagă în dimineața aceasta, în direct, în emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil. Fostul iubit al Lidiei Buble a făcut o afirmație șoc, în urma căreia s-a lăsat o liniște de mormânt ân platou. Vedeta a spus că va face o schimbare majoră în viața sa în următoarele zile, dar a dat vestea într-un mod total neașteptat. 

Bombă în televiziune! Răzvan Simion a făcut anunțul: „E ultima mea săptămână”

”E ultima mea săptămână…” a început Răzvan Simion anunțul, după care a așteptat câteva momente și și-a continuat ideea. De fapt, fostul Lidiei Buble a vrut să scoată în evidență faptul că peste numai o săptămână va schimba prefixul. Va împlini vârsta de 40 de ani. 

Citeste si: Răsturnare de situație! Lidia Buble a luat decizia radicală. Se mută din România pentru a-l uita pe Răzvan Simion?!

Bombă în televiziune! Răzvan Simion a făcut anunțul: „E ultima mea săptămână”
simion

Citeste si: Răzvan Simion și Lidia Buble, surprinși din nou împreună! ADEVĂRUL despre cei doi. VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Lidia Buble a luat decizia radicală! A scos din buzunar o sumă uriașă de bani pentru a scăpa de Răzvan Simion: „O macină...”

”Ultima săptămână de 39, sâmbătă fac 40”, a continuat Răzvan Simion în direct.

Bombă în televiziune! Răzvan Simion a făcut anunțul: „E ultima mea săptămână”
simion

”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40, după cum s-a putut vedea de-a lungul timpului, atât în ziare cât și pe Internet”, a explicat prezentatorul tv.

Răzvan Simion și Lidia Buble, surprinși din nou împreună! ADEVĂRUL despre cei doi. VIDEO EXCLUSIV

Imagini incredibile surprinse ieri de paparazzi WOWbiz.ro: Răzvan Simion și Lidia Buble din nou împreună! ADEVĂRUL despre relația celor doi.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși din nou împreună de paparazzi WOWbiz.ro, în zona Dorobanți, în fața unui atelier de croitorie. Prezentatorul părea extrem de neliniștit și timp de minute bune s-a plimbat în sus și în jos prin fața respectivei clădiri. Mai interesant este că în fața casei era parcată mașina Lidiei Buble. 

Răzvan și-a continuat plimbarea agitată câteva minute bune, după care a privit cu atenție în jur, și-a făcut curaj și a intrat în respectivul imobil. După alte câteva minute, inevitabilul s-a întâmplat: din casă a ieșit Lidia Buble alături de danastoarele ei, având în brațe cteva ținute de scenă.

În spatele Lidiei a apărut și Răzvan, care a privit din nou în jur și a zbughit-o din fața casei, mergând către o stradă lăturalnică, unde își parcase mașina. Ceva mai relaxată, Lidia Buble a mers către maina ei, însă nu a urcat în ea ci și-a lăsat bagajele în portbagaj. În același timp, pe stradă a apărut Răzvan la volanul unui SUV, cu mască pe figură. Lidia a urcat în dreapta lui, în timp ce dansatoarele au urcat în spate. Toți patru au plecat către o direcție necunoscută.  

Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Orașul în care nu se mai circulă după orele 20:00. Autoritățile au făcut anunțul: „Sunt paşi mari, dar sunt necesari”

Cum trebuie să alegi pătuțul pentru bebe. De ce trebuie să te ferești

Eroii noștri, pompierii: povestea impresionantă ce a emoționat până la lacrimi

Andreea Mantea, mesaj emoționant pentru iubitul ei: „Țin iubirea...”

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies