WOW

Bombă în televiziunea din România! Știrista și-a dat demisia: "Nu s-a mai putut. Am ales să plec"

Bombă în televiziunea din România. Știrista și-a dat demisia, motivând decizia prin faptul că nu mai avea cum să rămână în condițiile date.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Reporterița Andreea Dumitrescu lucra pe politic la TVR, iar cazul ei a fost mediatizat în ultima vreme. Ea a fost retrasă recent de către conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câțiva ani (PSD, Parlament, Curtea Constituțională), pe motiv că ar fi "prea agresivă", potrivit Paginademedia.ro.

"Azi se încheie doi ani și un pic la TVR! Au fost frumoși, nervoși, pasionanti, cu oameni minunați de la care am avut multe de învățat, cu experiențe unice pe care nu știu dacă voi avea ocazia să le mai trăiesc. A fost un loc in care mi-am făcut meseria cu mult drag și neîngrădit, iar când acest lucru nu a mai fost posibil pentru mine am ales să plec si sa încerc sa fac asta mai departe in alt loc. Las însă în urmă o echipa care face toate eforturile în continuare pentru a aduce pe ecran știri echilibrate si documentate intr-o mare de zgomot. In ciuda celor întâmplate in cazul meu am toată încrederea că ei vor reuși să mențină standardele unor jurnale ca la carte. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, a fost o onoare! Rămas bun, TVR!", a fost mesajul postat de Andreea Dumitrescu pe rețelele de socializare.

După ce a fost retrasă de pe domeniile pe care le acoperea, Andreei Dumitrescu i s-a propus o variantă de compromis, să acopere un alt domeniu, lucru pe care l-a refuzat, potrivit aceleiași surse. "În acest caz, îmi dau demisia", ar fi replicat Andreea Dumitrescu. 

 

Galerie foto