Vedete

Bomba începutului de an în showbiz! Codin Maticiuc va deveni tătic!

Codin Maticiuc urmează să devină tătic. Celebrul "crai de Dorobanţi" va începe astfel o nouă etapă a vieţii sale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Bomba începutului de an în showbiz! Codin Maticiuc va deveni tătic!icon photo

Codin Maticiuc va deveni curând tătic, informează Spynews. "Craiul de Dorobanţi" a fost filmat într-o librărie alături de cea care îi va naşte lui Codin primul copil.

Cel mai probabil Codin Maticiuc studia cărţi despre cum să te comporţi ca părinte, având în vedere că va fi pus în faţa unei încercări cu care nu s-a mai confruntat până acum.

Ce scria Codin despre numele copilului său

Dacă ar fi să ne luăm după o postare mai veche a lui Codin Maticiuc, în cazul în care copilul va fi fată se va numi Smaranda, iar dacă va fi băiat îl va chema Ion.

"Pe băiatul meu îl va chema Ion şi pe fata mea Smaranda. Ştiu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creştem în România şi să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici", scria Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune