BOMBĂ! Irinel Columbeanu a dat-o în judecată pe Monica Gabor! Vezi de ce s-a ajuns iar în instanță EXCLUSIV

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, din căsnicia lor rezultând un copil, Irina.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, din căsnicia lor rezultând un copil, Irina. Deși amândoi și-au refăcut viețile, Monica alegând chiar să se stabilească peste Ocean, în Statele Unite, între cei doi foști parteneri au mai rămas anumite lucruri nerezolvate, care urmează să fie soluționate la tribunal. În decembrie anul trecut, Fiscul a cerut și a obținut dizolvarea firmei Monica Columbeanu Media SRL, unde Moni deținea 99% din acțiuni, iar Irinel - 1%. Firma mergea pe pierdere de ceva vreme, ultimul bilanț fiind pe minus cu aproape 20000 de euro. 

Citeste si: Florin Piersic a fost spectator la piesa lui Florin Piersic Jr! Marele actor a plâns când a văzut prestaţia răscolitoare a fiului său!

Citeste si: Ramona Gabor, decizie radicală: „M-am întors în Dubai” De ce nu mai vrea să se mute în America, la Monica

După ce se părea că între cei doi foști soți nu mai există chiar nimic, la finalul lunii iunie, pe rolul Tribunalului București a apărut un nou proces, deschis de Irinel Columbeanu, în care ”pârât” este chiar ”Monica Columbeanu Media SRL”, societatea dizolvată de Fisc, care aparținuse soților Columbeanu. Obiectul cauzei este numirea lichidatorului societății, așa cum anunță portalul ministerului de justiție. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate