Bombă la Exatlon! Cine e fosta concurenta care e însărcinată? Exclusiv

A fost considerată una dintre cele mai frumoase și puternice concurente din toate sezoanele de la Exatlon, emisiunea fenomen de la Kanal D, iar acum se mai poate lăuda cu o realizare: este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Roxana Moise, Războinica de la Exatlon România, s-a impus drept una dintre cele mai valoroase concurente din reality show-ul care a cucerit întreaga țară, mai ales că a reușit performanțe de invidiat: a fost cel mai bun concurent de sex feminin din primul sezon Exatlon, ea reuşind să ajungă cel mai departe în competiţie dintre toate fetele care au aspirat la marele premiu.

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare: „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”

Citeste si: Schimbare fabuloasă de look pentru Costin Gheorghe după eliminarea de la Exatlon: "Un fel de Tarzan" - Cum arată acum Faimosul

Citeste si: Războinica Mihaela Popescu, lacrimi de fericire după Exatlon! ”A fost cel mai frumos sentiment”

Roxana Moise are 33 de ani și a arătat lumii întregi că este o sportivă muncitoare, dar și o prietenă dedicată, iar acasă este o mamă și o soție iubitoare. Iar acum este, din nou, însărcinată, Roxana Moise fiind în al nouălea cer de fericire din această cauză. Roxana Moise are deja un băiețel în vârstă de 5 ani, care-i seamănă leit, iar de șase ani este căsătorită cu Laurențiu Moise, la insistențele acestuia Războinica fiind, acum, a doua oară însărcinată. De altfel, susțin sursele noastre, Roxana Moise este și cât se poate de norocoasă, Războinica urmând să aducă pe lume, peste aproximativ patru luni, o fetiță, reușind astfel să ”completeze” perfect familia.

fara descriere

Chiar dacă încă nu a făcut publice informațiile cu privire la sarcina ei, Roxana Moise de la Exatlon a postat câteva fotografii recente cu ea și, în toate, se poate observa că burtica ei este din ce în ce mai dificil de ascuns.

Roxana Moise, deși însărcinată, face sport pe săturate

Fosta concurentă de la Exatlon, sezonul 1, este instructor de kangoo jumps și pilates la o sală şi este foarte iubită şi apreciată de elevele ei. Mai mult, de-a lungul timpului, Roxana le învaţa şi pe graviduţe să facă sport pe toată durata sarcinii. Recent, frumoasa războinică a postat o fotografie de la sală unde a explicat că şi femeile însărcinate pot face mişcare fără probleme, și, fără să explice prea multe, a postat și câteva fotografii cu ea, în timp ce face sport pe o scenă din Râmnicu Vâlcea.

fara descriere

În altă ordine de idei, Roxana Moise de la Exatlon pare să se simtă foarte bine în aceste momeente, ea fiind extrem de activă și, mai mult decât atât, pusă pe distracție mai ceva ca niciodatîă, zilele trecute organizându-i fiului săi o petrecere de neuitat cu ocazia împlinirii a cinci ani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate