Bomba la procesul de divort Bahmu-Prigoana! Judecatoarea i-a intrebat daca nu isi dau o noua sansa! "Ne mai surprindeti cu o impacare, ca sa ne mai veselim si noi, sa bem si sa mancam?!"

Surpriza mare in sala la procesul de divort dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana! Judecatoarea care instrumenteaza cazul a fost foarte joviala in momentul in care s-a ajuns la dosarului celor doi soti, extrem de mediatizati si de controversati. Pe un ton vesel, ea i-a intrebat: “Nu va mai dati o sansa si ne mai surprindeti cu o impacare, ca sa ne mai veselim si noi, sa bem si sa mancam?!”, au fost cuvintele judecatoarei, la care Adriana a avut o reactie imediata.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere“Nu am cu cine se ma impac! Silviu nu-mi raspunde la telefon, nu-mi raspunde la mesaje si chiar am obosit sa ma mai rog de el”, a spus Bahmu, apoi, a cerut, la fel ca si Prigoana, sa aiba trei martori in proces. Judecatoarea a acceptat doar cate unul de persoana, iar cea care va depune marturie pentru Adriana va fi mama vedetei Antenei2.

In ceea ce-l priveste pe Prigoana, el a propus instantei cateva inregistrari video si audio, care, insa i-au fost refuzate, pe motiv ca nu sunt pot fi probe in dosar. Cu toate acestea, judecatoarea a promis ca o sa se uite pe ele, apoi a luat in considerare si doleantele Adrianei, care a solicitat o evaluare psihologica a ambilor parinti si o testare a abilitatilor parentale.

La final, Silviu Prigoana nu a dat nicio declaratie, in schimb, Adriana a spus ca procesul de divort o afecteaza foarte mult si, la fiecare termen, pare din ce in ce mai doborata de situatie. “Ma simt foarte prost, e o situatie neplacuta si nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu. Asta e viata! Copiii ma mai intreaba de tatal lor, dar atat ”, a declarat Adriana pentru WOWbiz.ro. Apoi, la intrarea in masina, a mai surprins cu o declaratie cu tinta directa catre fostul sot, care, dupa toate probabilitatile, a acuzat-o de infidelitate. “Nu l-am inselat niciodata pe Prigoana!”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate