Bombă la Puterea Dragostei! Ce se întâmplă cu Roxana după ieşirile agresive pe care le-a avut? Uite ce îi pregăteşte lui Bogdan! "Alte metode"

Roxana de la Puterea Dragostei, decizie bombă în legătură cu Bogdan! Vezi ce vrea să facă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Rolurile s-au inversat în casa Puterea Dragostei, frumoasa Roxana fiind acum cea care încearcă din răsputeri să-l recâştige pe Bogdan.

Până acum trei săptămâni, tânărul era cel care ar fi făcut orice pentru şatenă, în ciuda sfaturilor prietenilor care-l avertizau să stea departe de ea, că îl va face să sufere.

Citeste si: Roxana s-a dat de gol! Cu câți bărbați s-a sărutat în vacanță, în afară de Andy

fara descriere

Ei bine, săptămâna trecută, Roxana, o persoană extrem de vulcanică, a răbufnit, a ameninţat-o şi chiar a atacat-o fizic pe Ana, noua concurentă de care este interesat fostul ei iubit.

Mai mult decât atât, orbită de gelozie, l-a lovit şi pe Bogdan. Andreea Mantea a intervenit imediat, a mustrat-o serios pe impulsiva tânără şi a amintit că la Puterea Dragostei violenţa nu este tolerată.

Roxana de la Puterea Dragostei, decizie bombă în legătură cu Bogdan! "Niciodată nu m-am dat bătută indiferent de ce a spus lumea" 

După ce s-a liniştit în urma evenimentelor tumultuoase care au avut-o ca protagonistă, Roxana a luat o decizie importantă. A hotărât să lupte în continuare pentru dragostea lui Bogdan, dar cu alte "arme".

Citeste si: Apelul cutremurător al lui Bogdan Mocanu pentru toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei! Vezi de ce suferă cu adevărat tânărul! "O iubeşte pe Roxana" EXCLUSIV!

fara descriere

"Eu vă spun un lucru. Nu mă înjosesc, dragii mei, încercând să-l recuceresc pe Bogdan. O să încerc prin alte metode, nu o să mai sar pe el şi nu o să-l mai sufoc pentru că s-a întâmplat şi asta şi nu a fost bine. El a fost iubitul meu şi, da, i-am greşit, dar asta nu înseamnă că mă înjosesc făcând chestii pentru el. Încă ţin enorm de mult la el şi de ce să nu lupt pentru ceva ce a fost al meu cândva, pentru a-l recuceri. Niciodată nu m-am dat bătută indiferent de ce a spus lumea pentru că eu nu cu lumea trăiesc, v-am mai spus asta de 1000 de ori, să vă intre bine în cap. Eu am pierdut o luptă, nu şi războiul", a declarat Roxana.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate