Bombă la Puterea Dragostei ! Lui Hamude îi place de... Andreea Mantea! Ce spune concurentul despre posibilitatea formării unui cuplu cu celebra prezentatoare tv

Hamude de la Puterea Dragostei este unul dintre concurenții care până acum nu a făcut cuplu cu nicio fată din casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Hamude a intrat în casa de la Puterea Dragostei în urmă cu câteva săptămâni. Deși inițial el a spus că o place pe Bianca, tânărul nu a mai vrut să facă un cuplu cu aceasta, mărturisind că este dezamăgit de comportamentul ei în afara casei.

De la Bianca, deși în casă sunt mai multe fete fără cuplu, Hamude nu s-a mai arătat atras de nici o concurentă. Și asta spre dezamăgirea susținătorilor săi, care tot încearcă să-l ”cupleze”.

În cel mai recent live al său, Hamude dezvăluie că are însă o slăbiciune pentru prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea. ”Hamude, mai bine ți-ar sta cu Mantea”, îi dă mesaj unul dintre fanii lui. Iar reacția lui Hamude vine imediat: ”Hm! Nu e rău”, spune el afișând și un zâmbet.

Citeste si: Hamude, asaltat de fete în casa Puterea Dragostei! Au început să tragă de el: "Să nu ne iei femeile!"

Citeste si: Am aflat ÎN PREMIERĂ unde sunt cazați cu adevărat concurenții de la "Puterea Dragostei"! La ce distanță stau fetele de băieți în Istanbul!  IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE din cele două hoteluri

Citeste si: Dialog haios între Andreea Mantea și Cristi Mitrea! Totul a pornit de la o replică amuzantă a fiului lor, David

Hamude de la Puterea Dragostei a cerut-o de soție pe Elena Băsescu

Hamude a fost atras de personaje celebre și în urmă cu mai mulți ani. De altfel, el a devenit celebru pe vremea când era stripper și a cerut-o de nevastă pe Elena Băsescu. Nu o cunoștea personal pe fiica fostului președinte, însă era atras de ea și nu s-a ferit să spună acest lucru în presă.Vezi AICI povestea lui Hamude si ce spunea despre Elena Băsescu.

Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: