Vedete

Bombă la Puterea Dragostei! Raluca a luat decizia de a se despărţi de Adrian ”Dacă plec, s-a terminat!”

Cel mai vechi cuplu din casa de la Puterea Dragostei: Raluca şi Adrian, este pe cale de a se destrăma. Tânăra a luat decizia de a se despărţi de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Raluca de la Puterea Dragostei a luat decizia de a se despărţi de Adrian. ”O să cer să plec din emisiune. El asta nu înţelege că dacă plec de aici, mă duc acasă şi nici nu mă mai vede. El aici mai are o şansă, dacă plec s-a terminat”, a spus Raluca, care se declară dezamăgită de Adrian.

Raluca a încercat să-şi explice decizia în faţa celorlalţi concurenţi din casa de la ”Puterea Dragostei”: ”Adrian are foarte multe calităţi, are un suflet foarte mare. Mă deranjează prea tare şi nu mai pot face faţă. Nu pot să mă cert mereu. Vreau să plec acasă. Aici nu am cum să-l uit pentru că mă văd cu el în fiecare zi”, a spus Raluca plângând.

Raluca a spus că ea stă permanent în stres din cauza lui Adrian, gândindu-se ce va mai zice el, pe cine va mai ataca. Chiar şi pe ea a jignit-o. ”Aseară m-a jignit, a doua zi vine şi nici măcar nu-şi cere iertare”

În urmă că câteva săptămâni însă, Raluca i-a luat apărarea lui Adrian printr-o postare pe paginile de socializare. 

”Da, il iubesc foarte mult pe Adrian! Aici este diferit fata de ce am trait acasa cand aveam posibilitatea de a ma vedea cu iubitul sau baiatul de care imi placea cand vroiam! Aici petrecem cateva ore impreuna! Totul este mai intens! Daca dumneavoastra nu va place de mine si Adrian, macar nu aruncati cu cuvinte urate in noi... eu indiferent de parerea lumii, eu imi voi asculta inima!

Galerie foto  Urmatorul articol