Bombă la Puterea Dragostei! S-a iubit cu o ispită la tv și acum își caută iubirea în casă. Cine este noua concurentă intrată în competiție

Mari este noua concurentă întrată în casa de la Puterea Dragostei. Blonda din Brăila a devenit celebră după ce mai participat la un show tv în care s-a lăsat pradă sentimentelor si a cedat ispitei, abandonându-și iubitul cu care intrase în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mari este noua concurentă de la Puterea Dragostei. Blonda a venit să-și găsească iubirea în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Mari este brăilancă și a mai participat în urmă cu puțin timp într-un alt showtv, cu ispite. Atunci, Mari avea un iubit, pe Iulian, cu care venise în emisiune pentru a-și testa relația.

Citeste si: Pluşica, surpriză URIAŞĂ pe plan amoros! Trăieşte o iubire nebună, ca în filme! "Îi vindecă toate rănile"

Citeste si: S-au încheiat filmările primului sezon ”Puterea Dragostei”? Andreea Mantea lămurește misterul

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, declarații șocante: ”Adrian e al meu în fiecare noapte!” Adevărul gol-goluț despre cei doi! EXCLUSIV

 "Stau cu Iuli de aproximativ doi ani şi cred că relaţia noastră e perfectă! Avem o mică chestie, nu comunicăm destul de mult, cât ar trebui", a povestit atunci Mari. Însă, blonda s-a îndrăgostit de o ispită, Cristi, căreia i-a cedat și cu care s-a iubit pe tot parcursul sederii sale în emisiune. 

fara descriere

Mari de la Puterea Dragostei a căzut în ispita lui Cristi

Atunci, Mari a spus că se simte foarte atrasă Cristi și că ei au trăit ceva special pe Insulă. După show, Mari s-a despărțit de Iulian, dar nu a rămas nici cu ispita Cristi.

Acum, blonda speră că își va găsi iubirea adevărată în casa de la Puterea Dragostei, emisiune ăn care abia a intrat. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate