Bombă! Mircea Diaconu, candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale! Cine susține acest lucru

Actorul și politicianul Mircea Diaconu este cel mai nou nume apărut pe lista candidaților PSD la alegerile prezidențiale de la finalul anului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Actorul și politicianul Mircea Diaconu, oână de curând europarlamentar, este cel mai nou nume apărut pe lista candidaților PSD la alegerile prezidențiale de la finalul anului. Informația a fost lansată de site-ul sputnik.md, care susține următoarele:

”Am anunțat ieri că, din sursele și analizele noastre, Mircea Diaconu este cea mai bună opțiune ”din afară” pentru PSD. Varianta Dan Puric, dorită de unii, este inaplicabilă pentru PSD, un partid ”cuminte”, nu din zona suveranist – naționalistă. Mircea Diaconu nu este un personaj anti-sistem, ci un om de cultură și politician rafinat, cu o experiență considerabilă – atât în mandatele din Parlamentul României, cât și în cel de la Bruxelles, dar și ca ministru. În plus, renumitul actor este cel mai votat politician independent din istoria noastră (politică). (...) Interesant este că, recent, numele lui Mircea Diaconu a fost promovat ”cu titlu de test” de unul dintre cei mai specialiști în imagine și PR, Cristi Dimitriu, fost director la prestigioasele agenții Mediafax și News.ro. ”Am ezitat mult să fac jocul cuiva, dar nici nu vreau să țin pentru mine ce am auzit: Mircea Diaconu posibil candidat independent la Președinție, susținut de PSD și ALDE”, a scris Dimitriu pe pagina sa de Facebook”, notează sursa citată. 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate