BOMBA momentului. Vulpița și Rafaelo formează un cuplu? Cei doi au fost prinși „în fapt”

Vulpița și Rafaelo formează un cuplu? Cine i-a prins pe cei doi în fapt?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

BOMBA momentului. Vulpița și Rafaelo formează un cuplu? Cei doi au fost prinși „în fapt”
vulpita


In articol:

Asta da bombă. În ediția de vineri a emisiunii prezentată de Mirela Vaida a apărut o scrisoare pentru Viorel, în care acesta era informat că soția lui, Vulpița, și artistul Rafaelo formează un cuplu. Nu se știe cine a fost persoana care a făcut o asemenea afirmație, dar cert este că bărbatul din Blăgeșri a crezut tot ce zicea expeditorul. Să fie oare adevărat?

Vulpița și Rafaelo formează un cuplu?

Cel sau cea care a scris acea scrisoare afirmă că tot ce spune este adevărat. Ba mai mult, acel cineva susține că este coneva din platou, dar nu a vrut să își dea numele. 

BOMBA momentului. Vulpița și Rafaelo formează un cuplu? Cei doi au fost prinși „în fapt”
rafa

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Sunt cineva din platou. Nu vreau să se afle și vreau să vă spun că, Veronica, de când este cu Rafail.. Veronica trăiește cu el. Vine la ei acasă, îl minte pe Viorel că face cântec cu el, dar de fapt ei trăiesc amândoi. Până și Viorel a observat că o duce cu mașina peste tot. Are bani mulți și de când trăiește cu Rafail, îl urăște pe Viorel”, este o parte din scrisoarea primită de către soțul Veronicăi.

Citeste si: În plin scandal cu Emily Burghelea, a ieșit la iveală cel mai mare secret al Vulpiței. Chiar ea s-a dat de gol în emisiune

Citeste si: Emily Burghelea, în prag de despresie? În ce stare a adus-o scandalul cu Vulpița. Este inuman: „Încearcă prin toate părțile să mă facă să cedez...”

Citeste si: Mirela Vaida a fost prinsă cu minciuna! Până la Vulpița, se declara scârbită de emisiunile vulgare: “Eu nu mi-am pus niciodată mâinile în șolduri și nici nu mi-am ridicat fustele prin emisiuni”

Viorel Stegaru a crezut absolut tot ce era scris în scrisoare, iar asta nu e tot. Soțul Vulpiței susține că i-a prins în fapt ce cei doi, respectiv pe Veronica și Rafaelo. 

Cu toate că Mirela Vaida a încercat să-i explice lui Viorel că nu ar fi putut cineva din platou să scrie lucruri atât de grave, acesta nu s-a lăsat convins și a continuat să facă afirmații dure la adresa celor doi protagoniști ai scrisorii. 

 ”Eu nu pot să.. Nu pot să spun”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu în casa Puterea dragostei. A murit în urmă cu puțin timp: „Acum câteva săptămâni te-am sunat și...”

Elena Ionescu, prima apariție la televizor cu fiul ei Răzvan. Cum s-a schimbat relația lor după Survivor: „Când vede că plec de acasă plânge”

Cea mai mare greșeală pe care o faci în viața ta! Lidia Fecioru avertizează că mulți picăm în această capcană și apoi vom avea enorm de suferit

Gina Pistol a lămurit misterul inelului de logodnă. A cerut-o sau nu Smiley în căsătorie?

Motivul pentru care un cunoscut cântăreț de muzică populară a vrut să își pună capăt zilelor în urmă cu câteva ore! ”M-am certat cu iubitul și am luat un pumn de pastile”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies