BOMBA! Motivul rupturii dintre Teo si Iosef este prima sotie a lui Constantin? Fostul rugbyst nu s-a separat niciodata cu adevarat de prima familie, care locuieste in Franta in casa lui, impreuna cu mama lui!

De o relatie inceputa pe facebook, asa cum recunosteau Constantin Iosef si Teo, s-a ales praful si pulberea dupa jumatate de an. Surse din apropierea celor doi au confirmat pentru WOWbiz.ro ca motivul principal pentru care fostul rugbyst a parasit-o p vedeta tv este familia pe care a lasat-o in Franta: copiii care locuiesc alaturi de mama lui Iosef si fosta sa sotie, Cerasela!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereCerasela arata foarte bine la 44 de aniOficial, motivul despartirii dintre Teo si Constantin Iosef ar fi faptul ca fostul rugbyst nu se poate imparti intre copiii lui, Sorian si Eduard, care locuiesc in Franta, cu prima sotie, si vedeta de televiziune. Neoficial, insa, informatiile sunt cu totul altele, in contextul in care mama lui Iosef a ales sa ramana in Franta, la Annecy, resedinta familiei, si sa-si creasca nepotii, decat sa vina in tara si sa-si sustina baiatul proaspat recasatorit! Nici copiii lui Iosef cu Cerasela Hordobetiu, o fosta patinatoare de performanta, nu au fost prea incantati de schimbarea aparuta in familie, preferand sa-si petreaca mai tot timpul cu mama lor si cu mama lui Iosef in Franta, in casa lui Constantin.fara descrierePrima sotie a lui Iosef in costum de plajaMacinat de dorul lor, dar si pastrand o relatie mai mult decat amicala cu Cerasela (44 de ani), Iosef le-a facut vizite lungi si dese in Franta, aspect care a nemultumit-o in dese randuri pe Teo, care s-a simtit marginalizata. De altfel, pe 14 septembrie 2012, Constantin a bifat singurul turneu de poker din strainatate exact la Annecy, adica acasa la el, la fosta sotie si la copiii lor! Evident, fostul rugbyst s-a cazat "acasa", unde a stat cateva zile, interval in care relatiile si asa cordiale cu fosta sotie s-au incalzit, o data in plus, alimentate si de mama sa, fana declarata a Ceraselei! fara descriereDe mentionat ar fi si faptul ca Cerasela Hordobetiu si-a pastrat numele de Iosef si dupa divortul de Constantin. In plus, fosta sportiva arata foarte bine la 44 de ani, pastrandu-se in forma poate si pentru o eventuala reintoarcere a lui Constantin dupa acest intermezzo nefericit care se prefigureaza a fi casnicia cu Teo Trandafir.

Deloc surprinzator apare, in lumina ultimelor evenimente, si faptul ca la nunta lui Teo cu Iosef, din 2 iunie 2012, Sorian si Eduard au ratat cununia religioasa, venind cu intarziere din Franta! Constantin i-a scuzat elegant, sustinand ca a fost "o problema administrativa, o hartie care trebuia semnata, pentru ca ei calatoreau singuri", dar de fapt se pare ca nici unul dintre copiii Ceraselei cu fostul rugbyst nu tinea mortis sa participe la ceremonie!

fara descriereCerasela Hordobetiu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate