BOMBA! O celebra trupa de la noi se pregateste sa se reuneasca? "Acum suntem in concediu fara plata"

Au facut furori in anii 2000 cu melodiile lor, insa baietii de la Cassa Loco au decis sa puna "pauza" proiectului muzical.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCosmin Tudoran a dezvaluit ca nu s-a certat cu colegii lui de trupa si ca iau in calcul revenirea in muzica in viitor.

"Acum, noi, cei de la Ca$$a Loco, suntem într-un concediu fără plată. Este un moment în care nu vrem să facem nimic. Nu a fost nicio ruptură sau despărţire. Lucrurile dintre noi sunt ok, pur şi simplu am simţit că, deocamdată, nu prea ne mai potrivim trendului actual"
, a spus Cosmin Tudoran pentru Ring.

"Din punctul meu de vedere, au fost momente când nu m-am simţit prea bine în grupul Cassa Loco. Mi-a fost frică să fac ceva de care să-mi fie ruşine. Lucrurile sunt alterate în industria muzicală românească. Uneori, ai impresia că eşti lăutar, adică te duci, cânţi şi imediat pleci. E foarte trist să te prezinţi în cântări unde lumea nu pune preţ pe tine. Nu plăteşte bilet, nu-şi cumpără muzica, te mai şi înjură pe youtube. Normal că te gândeşti şi spui WTF. S-a dus perioada aia frumoasă, 10 ani de haiducie, acum vreau să ofer altceva publicului"
, a mai declarat artistul care are acum un nou proiect, alaturi de Gabi Maga, chitaristul de la Vunk.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate