BOMBA! Prigoana si Bahmuteanca se despart: "Imi face zile fripte, nu mai suport"-"Ea e un rau pentru copiii nostri"

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au ajuns intr-un moment in care nu mai reusesc sa se inteleaga sub nicio forma.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDrept urmare, bruneta a declarat ca urmeaza sa se desparta de tatal copiilor ei pentru ca nu mai suporta sa traiasca sub acelasi acoperis cu acesta. Marea problema dintre cei doi sunt de fapt copiii pe care ii au impreuna intrucat Prigoana nu ar accepta niciodata ca acestia sa ajunga in custodia mamei lor.

"Nu mai merge asa. Am decis sa pun punct relatiei cu domnul Prigoana. Instanta va hotari ce se va intamplacu copiii. Il rog sa gasim totusi o  situatie amiabila. Imi face zile fripte in casa si nu vrea sa ne despartim amiabil, nu vreau sa mai continui acest circ. Am o viata de trait, am 40 de ani si vreau sa traiesc linistit de acum inainte, vreau sa ma culc si sa pun capul linistita pe perna. Situatia mea in aceasta casa de doi ani de cand am decis sa ne impacam este albastra, am parte numai de zile fripte. Nu ne mai intelegem, de ce sa continuam la infinit? Sunt pregatita sa lupt pana la capat, sunt pregatita pentru orice, viata este surprinzatoare" a spus Adriana la Antena 1.

"Asta e drumul pe care l-a ales, instanta va decide ce se va intampla cu copiii. Sa plateasca pensie alimentara si sa vina sa ii viziteze de doua ori pe luna. Programul si custodia vor fi hotarate de instanta in baza unor acte. Eu am documente audio-video. Adriana e un rau pentru copii mai ales seara, ii tine de vorba pana la 1 noaptea desi ei vor sa doarma de la ora 9" a spus si Prigoana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate