BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

Cristina Țopescu ar fi murit, spun anchetatorii, din cauza unui infarct sau a unui accident vascular.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani, singură, în locuința ei din Tunari, Ilfov! Vedeta a fost găsită fără suflare de o vecină, duminica seara, dar, se pare, decesul ar fi survenit cu două săptămâni înainte.

De altfel, după primele analize realizate de medicii legiști, s-a ajuns la concluzia că, din cauza faptului că trupul ei era în stare de deteriorare avansată.

Citeste si: Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Citeste si: Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Citeste si: Celebrul naist Nicolae Voiculet, revoltat de moartea Cristinei Țopescu: Rusine “colegilor” & “prietenilor” ei!

Ce au spus cei de la INML după autopsie! ”Stare avansată de putrefacție”

Potrivit INML, ipoteza conform căreia jurnalista a încetat din viață înainte de Anul Nou se adeverește. În primă fază, Institutul de Medicină Legală a întocmit un raport preliminar,dar nu a fost stabilită cauza decesului în cazul jurnalistei Cristina Țopescu, potrivit surselor Antena 3.

”Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat omul de presă Adina Anghelescu.

fara descriere

Cristina Țopescu a murit imediat? Care a fost motivul

Pe de altă parte, alte surse susțin că jurnalista Cristina Țopescu a murit din cauza unui infarct sau a altei cauze medicale rapide. ”Avea două săptămâni de când încetase din viață, așa a constatat legistul. Se pare și că s-ar fi stins imediat, întrucât ar fi făcut un stop cardiac sau mai există și varianta unui accident vascular”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

fara descriere

Cine a fost Cristina Țopescu. Fiica lui Cristian Țopescu, gasită moartă în casă

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești. Ea a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza - italiană, din cadrul Universității București. De mică, aflată în preajma marelui crainic Cristian Țopescu, a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970 - 1979 apărând în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, mai multe luni le-a petrecut in penitenciar, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, apoi La Prima Tv. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate