Bomba sexy din superproducţia hollywoodiană ”Călugăriţa” a lucrat la Kanal D! Ingrid Bişu a filmat complet goală cu câţiva ani în urmă

Românca Ingrid Bişu, care joacă în cel mai tare horror al momentului la Hollywood, ”The Nun” (Călugăriţa), a fost vedetă Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Toată lumea vorbeşte despre cel mai tare film horror lansat de Hollywood, ”The Nun”, a cincea parte din seria ”Conjuring”. Producţia, filmată parţial în România, se bucură de aportul câtorva actori autohtoni, printre care Ingrid Bişu. ”Sister Oana”, cum este ea prezentată, locuieşte la o abaţie în Transilvania şi încearcă să ajute un trimis al Vaticanului (Demian Bichir) să rezolve misterul morţii unei maici, fără să ştie că în spatele crimei se află un demon extrem de puternic.

În final se descoperă că şi ”Sister Oana” era de fapt un spirit captiv la abaţie.

Apariţia lui Ingrid Bişu în rolul maicii a avut un impact mai mare în presa din străinătate decât în cea din ţară. Românca nu este însă chiar o necunoscută în lumea filmului, chiar dacă se află la filmul cu cel mai mare buget din carieră. Bişu este născută la Bucureşti în 1987, a învăţat la liceul de limbă germană din Capitală şi a început cu roluri în reclame.

La 16 ani, ea a apărut alături de Ben Kingsley în ”Bloodrayne”, iar în 2009 a jucat rolul Vivianei în ”Amintiri din Epoca

de Aur”, film care a primit un Palme d’Or şi 6 nominalizări la Cannes. Între timp, ea a mai apărut şi în serialul ”La Bloc”, unde a jucat rolul Marilenei (41 de episoade).

Imaginile care fac în acest moment ocolul lumii sunt surprinse din producţia germană ”Toni Erdman”, un film cu mai multe premii internaţionale şi unde românca apare în toată splendoarea.

Un lucru mai puţin ştiut este că Ingrid Bişu a lucrat şi în televiziune. În 2011, ea a fost gazda şi producător al matinalului de la Kanal D, alături de Andrei Duban. Show-ul se numea ”Cafeaua de dimineaţă”, avea două ore şi oferea sfaturi practice telespectatorilor despre cum puteau să-şi umple timpul liber în ziua care abia începea. La vremea respectivă, Ingrid Bişu se recomanda ca fiind o fată modestă, care conduce un Tico, îşi plătea singură facultatea şi avea o relaţie stabilă care dura de cinci ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în cinematografie! O legendă de la Hollywood a murit

O româncă de 22 de ani face senzaţie la Hollywood! Superba Oana Gregory este ”Noua Miley Cyrus” | DEZVĂLUIRI

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Andreea Bălan e terminată! George Burcea a făcut pasul cel mare! Viviana Sposub e în culmea fericirii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

România are și astăzi o graniță stabilită de Hitler! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies