Bombă uriașă! Walter și Raluca Zenga s-au despărțit!

Walter și Raluca Zenga nu mai fac un cuplu de aproximativ un an. Cei doi au reușit să țină secret această decizie până acum

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu! Și nu de azi, de ieri, ci de un an. Din păcate, cei doi au decis să își separe drumurile, chiar dacă aveau o familie frumoasă împreună.

Chiar dacă ruptura este de un an, Raluca și Walter Zenga au dorit să mențină aparențele. Nu doar față de presă, ci și față de oamenii din jur, când, de fapt, ei au dus o viață total paralelă.

De ce s-a produs ruptura între Walter și Raluca Zenga?

Walter și Raluca Zenga au ajuns la această decizie din cauza neînțelegerilor provocate de distanță. Lipsa comunicării și a timpului petrecut împreună i-au separat pe cei doi. Ei au încercat să rămână împreună de ochii lumii și de dragul celor doi copii ai lor, însă, în realitate, Raluca și Walter și-au văzut fiecare de viața sa.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Sportivul a fost plecat în permanență de acasă în alte părți ale lumii, fiind sub contract de antrenor. Iar Raluca s-a văzut mai liberă ca niciodată, călătorind în scopul blogului său de vacanțe. Nu a fost cu Walter nici în India, nici în Sri Lanka, nici în Africa.

Cum a încercat Raluca Zenga să ascundă nefericirea

De asemenea, pandemia de coronavirus i-a prins la distanță. Ultima apariție publică a celor doi împreună a fost în luna martie a acestui an, la emisiunea lui Măruță de pe Pro TV. Cei doi au intrat live prin skype, separat, Raluca fiind izolată cu copiii în Dubai, iar Walter fiind prins în focarul din Milano. Atunci, cei doi încercau să mimeze o familie fericită, aproape de perfecțiune și liniște, deși câteva detalii au atras atenția oamenilor.

Italianul se afla la Cagliari, unde antrena pe atunci. Cu acea ocazie, Walter Zenga dezvăluia cu ochii înlăcrimați că, în mod evident, cel mai greu îi este să stea departe de familie. „Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, declara, emoționat, faimosul tată de familie.

„Când vine acasă, el gătește! Vă dați seama, este un bărbat complet, dacă mă suplinește și la cratiță. Am găsit ce trebuie!”, a glumit Raluca Zenga, care încerca să mascheze nefericirea din familia lor.

La aceeași transmisiune live la Pro TV, Raluca a fost la un pas să se dea de gol, după ce pur și simplu nu a știut să răspundă la întrebarea simplă, de când nu și-a mai văzut soțul.

„Nu mai știu de când nu ne-am mai văzut… Îmi trece timpul mai ușor, pentru că sunt cu Walter Jr și Samira și facem lucruri absolut minunate împreună”, a susținut, vizibil încurcată, Raluca Zenga, înainte să-i vină soțul în ajutor cu o explicaţie diplomatică.

Raluca nu dorește, pentru moment, să divorțeze oficial încă. Blonda vrea să-şi păstreze actualul statut, dar, mai ales, numele faimos de Zenga! Cei doi nu și-au mai petrecut vacanțele împreună în acest an. Mai mult decât atât, Raluca și Walter nu mai postează fotografii împreună pe rețelele de socializare.


Citește și:

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Cine este interlopul care l-a călcat în picioare pe Anaser Duduianu? Gruparea craioveană, mai puternică și mai bogată decât a Duduienilor! FBI și CIA nu s-au putut atinge de ei....

Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

Ce a apărut pe contul ”interlopului Câine”, după ce Nicușor Dan a ieșit Primar al Capitalei?

Sfatul zilei, marți, 29 septembrie 2020. Vești bune pentru nativii din zodia Leu! Noi surprize la locul de muncă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies