Zanni
Zanni s-ar putea întoarce la Survivor

Vedete

Bombă! Zanni susține că se întoarce la Survivor: ”Va mai fi un sezon”! Se pregătește terenul pentru o ediție ”all stars”?

Zanni a dezvăluit informații pe care toți fanii Survivor le așteptau cu sufletul la gură.

Zanni a anunțat că va mai merge o dată în Republica Dominicană, tot la Survivor, show pe care l-a câșigat în urmă cu o lună și jumătate. Cântărețul a vorbit în premieră despre al patrulea sezon al emisiunii -fenomen de la Kanal D. Zanni a explicat că ”va mai fi încă un sezon” care-l va avea pe el cap de afiș. Totuși, el s-a referit la ”sezonul 4”, ceea ce ar putea însemna că atunci va avea loc o confruntare între ”toate starurile” de la Survivor.

Zanni, anunț neașteptat: ”Va mai fi un sezon, sezonul 4”

”Se va mai întâmpla... Nu pentru că aș repeta-o eu... Va mai fi încă un sezon, sezonul 4... Nu spun mai mult de atât”, a spus Zanni în cadrul unei sesiuni Q&A, pe contul lui de Youtube.

Citeste si: Zanni vede relațiile ca pe o adevărată provocare! „Vreau să fiu serios, dar femeile sunt pe interes”

Un sezon ”all stars” ar putea avea loc, așadar, peste încă două ediții de Survivor și ar putea aduce la start cei mai buni concurenți din primele ediții ale emisiunii. Printre ei s-ar putea număra: Elena Gheorghe (câștigătoarea Survivor România 2020), Emanuel Neagu (finalist Survivor 2020), Iancu Sterp și Lola (semifinaliști Survivor 2020) precum și: Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu sau Maria Chițu (de la Survivor 2021). Conform scenariului, acestora li se vor alătura cei mai buni concurenți din sezonul 3.

Survivor Turcia a avut o rețetă asemănătoare la sezonul All Stars, care a avut loc în 2015.

Daniel Pavel: ”Configurăm noul sezon”

Momentan, Kanal D nu a făcut un anunț oficial legat de continuarea proiectului Survivor sau de data la care va începe urmtorul sezon. Daniel Pavel, gazda show-ului, a declarat însă că este pregătit să se întoarcă în Republica Dominicană chiar și din toamnă, dacă va fi nevoie.

Daniel Pavel
Daniel Pavel se pregătește pentru următorul sezon Survivor

”August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului. Am aduce pentru publicul nostru, publicul care este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr mare, am aduce din nou proiectul.(...) Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul despre care este vorba”, a explicat Daniel Pavel.

Nu Alex Velea l-a înscris pe Zanni la Survivor ci Asiana Peng

O altă informație interesantă pe care Zanni a scos-o la iveală este modul în care acesta a ajuns la Survivor. Deși se știa până acum că Alex Velea a fost cel care l-a susținut pe Zanni să meargă la concurs, se pare că altcineva l-a convins pe faimos să facă acest pas. Este vorba despre Asiana Peng, concurentă la Survivor sezonul 1.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

Asiana Peng
Asiana Peng a insistat ca Zanni să meargă la Survivor

Citeste si: În ce relații a rămas Zanni cu foștii lui colegi de competiție? "Unii joacă atât de bine, încât..."

”Aici este o poveste destul de lungă... Nu m-am gândit eu să merg la Survivor. Mi-am dorit de mult să merg la Survivor.

M-am înscris și în primul sezon dar nu m-au primit. Sezonul ăsta, a insistat o fată, Asiana, de anul trecut. Ea m-a convins să sun și să mă înscriu. Eu nu m-am înscris, n-am făcut nimic, ea a insistat, mi-a dat numărul de telefon, am sunat și m-am trezit că merg la Survivor fix pe ultima sută de metri”, a mai spus Zanni.