Bomba zilei! Tatal lui Vincenzo infirma despartirea si da o veste buna: "Antonia e gravida! Asteapta inca un copil si sunt fericit"

Chiar daca ieri Vincenzo, sotul Antoniei, a recunoscut ca s-a despartit de artista, tatal lui infirma zvonurile si marturiseste ca nora sa este gravida si sunt foarte fericiti.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Nu e adevărat absolut nimic. Antonia şi Vincenzo sunt bine, sănătoşi... Nu s-au despărţit. Nu ştiu de unde aveţi asemenea informaţii, dar Antonia aşteaptă un copil. Voi avea încă un nepot şi sunt foarte fericit!”, a afirmat, categoric, socrul artistei, Ciro Castellano pentru Ring.

Tot pentru sursa citata, Antonia declara ca pentru ea familia este cea mai importanta si ca incearca sa petreaca foarte mult timp acasa.

„Fac tot posibilul să am timp pentru familia mea, e foarte importantă pentru mine, e cea care mă susţine şi mi-e alături. Cu Vincenzo a fost o relaţie care a evoluat firesc spre căsătorie, apoi am devenit părinţi şi lucrurile continuă să fie tot mai frumoase, ne aşteaptă ani mulţi şi fericiţi împreună”, a spus Antonia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate