Bombardierul în fața căruia tremurau polițiștii și-a deschis o afacere! E ireal cu ce se ocupă, de fapt, în Italia

Bombardierul care a devenit celebru în România când a făcut să tremure în fața lui cinci polițiști s-a întors în Italia, loc în care și-a deschis, pare-se, o afacere care promite să devină înfloritoare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Catalin Geolgau
Catalin Geolgau, bombardierul care si-a batut joc de polițisti

Cătălin Geolgău, durul care și-a atras simpatia ”băieților de cartier” după ce a umilit niște polițiști, și-a descoperit, de curând, o latură sensibilă, una de mare iubitor al frumosului.


In articol:

Citeste si: Interlopul în fața căruia tremură Poliția Română, petrecere de ”Bombardier”, cu tovarășii! Show total

Citeste si: Bărbatul în fața căruia au stat drepți 5 polițiști a devenit vedetă! ”Bombardierul” își etalează bogăția

Citeste si: Alertă mondială. Mai rău decât COVID. Maladie care atacă, preponderent, copiii - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Mai exact, întors în Italia, Cătălin Geolgău a descoperit că, de fapt, el are o latură senibilă, chiar feminină, motiv pentru care a decis să investească într-o afacere în consecință. Astfel, la Roma, alături de alți băieți, la fel de duri ca și el, dar totodată îndrăgostiți de frumos, bombardierul și-a deschis un salon de înfrumusețare, deja de succes, loc în care deja, cei care sunt ”la fel de bombardieri” ca el, se aranjează pentru a impresiona pe stradă. La o adică, am putea spune noi, și când te ocupi de afaceri mai mult sau mai puțin ”la vedere” trebuie să o faci cu stil, pensat, proaspăt tuns, cu manichiura și pedichiura făcută. Altfel, ca bombardier, ce exemplu mai dai?

Catalin Geolgau
Catalin Geolgau s-a reprofilat

În altă ordine de idei, susțin sursele noastre, bombardierul Cătălin Geolgău și-a investit toate economiile în afacerea pe care, deja, o promovează insistent pe conturile sale de socialziare. ”Nu a rămas cu mulți bani după pandemie, de aceea a și decis să investească totul într-un salon de înfrumusețare pentru bărbați. S-a inspirat după ce și-a dat seama câți bani lasă el, de fiecare dată când merge la epilat, pensat, aranjat la câte un salon”, ne-a spus un apropiat de-al bombardierului.

Catalin Geolgau
Catalin Geolgau se lauda cu muschii

Bombardierul Cătălin Geolgău a băgat spaima în Poliția Română

Chiar când a început pandemia de coronavirus, Cătălin Geolgău, întors din Italia, țară din care, la sosirea de acolo, carantinarea era obligatorie, a demonstrat că este, cu adevărat, un ”bombardier”. Mai exact, înconjurat de polițiști, Cătălin Geolgău a făcut o demonstrație de forță și i-a pus pe toți la respect, polițiștii, tremurând, chinuindu-se minute bune să îl convingă să fie înțelegător și să respecte legea. De altfel, după ce i-a umilit pe polițiști, a insistat să îi umilească și pe cei din Armată, postând o fotografie  de pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral. „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Cătălin Geolgău la acea vreme.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 1 Decembrie 2020: Astrele te sfătuiesc să fii mai sceptic astăzi

Asta va fi Noua Ordine Mondială: S-a aflat planul marilor puteri ale lumii (SURSE)

Doamne ferește! Ce a scris presa din SUA despre Bianca Drăgușanu! Cum au descris-o jurnaliștii americani

”Închisoare pentru bombardierul care a abuzat-o pe Ștefania”! Adriana Bahmuțeanu are vești proaste pentru agresorul fostei concurente de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

Bărbatul în fața căruia au stat drepți 5 polițiști a devenit vedetă! ”Bombardierul” își etalează bogăția

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies