Bona a fost filmată de camerele video din casă în timp ce lovea cu picioarele gemenii de cinci luni de care avea grijă. Le punea mâinile la gură ca să nu-i audă nimeni țipând!

McKenna Newell a fost arestată după ce familia de ai cărei copii avea grijă a pus camere de supraveghere în casă. Bona bătea bebelușii cu picioarele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

McKenna Newell a fost arestaă perventiv și se află momentan după gratii. Fata de doar 21 de ani se angajase ca bonă la o familie din Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Amercii, dar nu știa că părinții instalaseră camere de supraveghere în casă pentru a se asigura că gemenii lor erau tratați corespunzător.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” a apărut nemachiată! Ce a spus Livian a lăsat-o mască pe ”Vulpiță”! ”Mincinosule”

Bona a fost fimată în timp de lovea cu picioaerle bebelușii în vârstă de doar cinci luni de zile. Pentru ca plânsetele și țipetele lor să nu se aduă, ea le acoperea gura cu mâinile.

Magistrații au decis ca bona să stea doar o lună după gratii, spre disperarea părinților gemenilor, relatează Mirror.co.uk. 

Citeste si: Un bărbat din Vaslui și-a ucis cu sânge rece soția abia întoarsă acasă din străinătate, apoi a sunat la 112 să anunțe decesul. De ce a recurs la acest gest

Citeste si: Andreea Murgeranu locuia în Anglia de câțiva ani și l-a chemat și pe fratele ei acolo. Acum, se simte vinovată de moartea lui: „Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc”

Citeste si: Un copil bolnav a murit după ce tatăl său a fugit cu banii pentru tratament! A cheltuit 70 de mii de dolari pe femei și petreceri la hoteluri de lux

Părinții sunt îngroziți

„Cea mai mare frică a noastră, ca părinți, este să știm că ceva de genul acesta s-ar putea întâmpla copiilor noștri, maia les când e vorba de cineva care trebuie să aibă grijă de ei. Bona și-a pierdut răbdarea. Nu a reacționat într-o manieră sănătoas. Nu este în regulă și nu exisă scuze pentru așa ceva, tocmai de aceea am anunțat autoritățile”, a declarat tatăl bebelușilor.

sursa foto: Salt Lake County Sheriff's Office

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate