WOW

Bona a omorât un bebeluş şi s-a plimbat cu cadavrul prin oraş! Când i l-a dus mamei i-a spus că micuţul dormea

O bonă din SUA a omorât un bebeluş.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Bona a omorât un bebeluş şi s-a plimbat cu cadavrul prin oraş! Când i l-a dus mamei i-a spus că micuţul dormeaicon photo
 
Marissa Tietsort, o dădacă în vârstă de 28 de ani din Statele Unite ale Americii, a ucis un bebeluş de doar două luni. De teamă ca fapta ei să nu fie descoperită femeie i-a spus mamei că micuţul dormea. Când şi-a dat seama că fiul ei nu mai respira mama a încercat să-l resusciteze, dar era mult prea târziu. El murise cu câteva ore mai devreme din cauza unor răni grave la cap. 
 
Bona s-a apărat spunând că ştia că bebeluşul murise, dar că nu se făcea ea vinovată de acest lucru. Ceea ce i-a uimit şi pe anchetatori este faptul că Marissa a mers să mănâne la un fast food cu iubitul ei şi au luat trupul neînsufleţit cu ei, iar după ce i l-a dat mamei a mers la piscină ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 
 
Bona a omorât un bebeluş şi s-a plimbat cu cadavrul prin oraş! Când i l-a dus mamei i-a spus că micuţul dormea
 
Bona este în prezent însărcinată cu al şaselea copil şi este acuzată şi că ar fi abuzat o fetiţă de 11 luni care se aflase în grija ei. „După ce a bătut-o nu am putut să ies cu ea din casă timp de două săptămâni din cauza vânătăilor pe care le avea pe faţă. A fost dădaca fiicei mele timp de două sătămâni, dar nu m-am gândit niciodată să o verific pentru că era prietena unei prietene şi avea şi ea un bebeluş acasă”, a povestit femeia fetiţei bătute de bona ucigaşă. 
 
surs foto: dailystar.co.uk
 
Marturia cutremurătoare a actorului care l-a salvat de la moarte pe Florin Busuioc: ”Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om şi care simte că îi rupe coastele!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O recunoşti aşa? Este una dintre concurentele din casa de la ”Puterea Dragostei” FOTOicon photo

Vedete

O recunoşti aşa? Este una dintre concurentele din casa de la ”Puterea Dragostei” FOTO

Se spune de multe ori că machiajul transformă total o persoană. Aşa se întâmplă şi în cazul unei concurente de la Puterea Dragostei.

Titlu secțiune