WOW

BOR va avea parte de un soc! A aparut papusa care imita moastele de sfant - Uite ce slogan genial are: "Invatati-va copilul taina sarutului de..."

La cateva zile de la pelerinajul tuturor romanilor la moastele Sfintei Parascheva a aparut pe net o papusa care imita moastele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: I.M.D.


BOR va avea parte de un soc! A aparut papusa care imita moastele de sfant - Uite ce slogan genial are: "Invatati-va copilul taina sarutului de..."icon photo
Imaginea care este cel mai probabil prelucrata in photoshop contine o pepusa mumifiata imbracata in alb, o carte de rugaciuni si o mana aurita care tine loc de moastele sfinte pe care credinciosii le saruta in pelerinaje.

Dar mai amuzant este sloganul de pe cutie: "Invatati-va copilul taina sarutului de moaste cu papusa Moaste si jucaria Moastele Sf. Nicolae". Cum ti se pare glumita?

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune