Borcea şi-a vândut o afacere înaintea nunţii cu Valentina Pelinel! Ce sumă a încasat

Cristi Borcea şi-a vândut o afacere cunoscută înainte de nunta cu Valentina Pelinel. Este vorba de ştrandul din Crângaşi.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Potrivit presei de la noi, Cristi Borcea a încasat pe ştrandul din Crângaşi un milion de euro. O parte din sumă va ajunge în conturile primei soţii a lui Cristi Borcea, Mihaela, care s-a ocupat de ştrand şi a făcut ca acesta să devină o afacere profitabilă.

Decizia vânzării ştrandului ar fi venit deoarece Cristi Borcea s-ar concentra pe familie în ultima perioadă. Fostul acţionar al lui Dinamo vrea să fie aproape de proaspăta soţie, Valentina, de băieţelul pe care îl are cu aceasta, Milan, şi de gemenii pe care îi aşteaptă împreună.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit religios în urmă cu aproape două săptămâni. Ei se cununaseră civil pe 12 septembrie. Cavaleri de onoare la nunta lui Cristi Borcea au fost Nicuşor Stan, cel mai bun prieten al afaceristului, şi apropiaţii din fotbal ai milionarului, Gigi Neţoiu, Victor Piţurcă şi Giovani Becali. Naşii lui Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost Marius Vizer şi soţia acestuia, Irina, fostă componentă a trupei ASIA.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate